Ce pensie incaseaza Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania: "Pacatul meu ar fi sa zic ca o duc greu financiar"

/ / Modificat: 2023-03-07
Ce pensie incaseaza Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania:

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, care in urma cu 18 ani a adus pe lume o fetita la varsta de 66 de ani, incaseaza o pensie uriasa, desi foarte multa lumea credea ca fosta profesoara de limba romana o duce greu din punct de vedere financiar. 

Din fericire insa, se pare ca Adriana Iliescu incaseaza o suma destul de mare in fiecare luna. Chiar ea a marturisit ca nu are probleme financiare, iar pensia ei lunara este de 5000 de lei, 

Din aceasta trebuie să o susțină și pe fiica sa Liza, studentă la două facultăți din Capitală, la Litere, dar și la Științe Umane, cu taxă.

„Nu este o perioadă geroasă, de unde ger și frig? E chiar bine afară! În casă avem căldură, avem apă caldă, ne este bine, nu ducem lipsă de nimic. Nu ne plângem de nimic.

M-a ajutat bunul Dumnezeu, am fost profesor universitar și am o pensie de 5.000 de lei pe lună, nu am probleme cu banii. Păcatul meu ar fi să zic că o duc greu financiar”, a declarat femeia pentru playtech.ro.

Adriana Iliescu beneficiaza si de o indemnizație, lunară, de la Uniunea Scriitorilor.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică, ceva în jurul a 2.000 de lei.

Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a mai declarat cunoscuta mamă.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mamici celebre Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre