Ce nume va purta bebelusul lui Meghan Markle si al printului Harry?

/ / Modificat: 2018-10-16
Ce nume va purta bebelusul lui Meghan Markle si al printului Harry?

Zvonurile care circulau de cateva saptamani bune s-au confirmat. Meghan Markle si printul Harry au anuntat luni ca vor deveni pentru prima oara parinti. Anuntul a fost facut de reprezentantii familiei regale pe o retea de socializare.

Bebelusul se va naste in primvara anului 2019 si este asteptat cu mare emotie si bucurie. Imediat ce a fost data marea veste, sute de oameni au tinuta sa ii felicite pe viitori parinti, dar au inceput sa apara si primele speculatii asupra numelui pe care il va primi urmatorul bebelus regal. 

Ce nume au cea mai mare miza?

Familia regala britanica este fidela traditiilor, asa ca specialistii sustin ca bebelusul regal va primi un nume ce va aduce un omagiu stramosilor casei regale. Potrivit publicatiei The Telegraph, printul Harry si Meghan ar putea alege pentru bebelusul lor nume clasice precum Alice, Mary sau Victoria daca va fi o fetita sau Frederick, Michael sau David, in cazul unui baietel. In afara de acestea, Ducii de Sussex au foarte multe optiuni.

Iata cateva dintre acestea si ce semnificatie au: 

Alexander: inseamna "aparator al poporului", iar varianta feminina Alexandra este al doilea nume al reginei

David: inseamna "iubit"Frederick: inseamna "conducator pacifist"

Victoria: inseamna "triumfator. Foarte multe printese ale generatiei actuale au primit acest nume in onoarea reginei Victoria I a Angliei

Diana: inseamna "naturalete divina", iar Ducii de Sussex ar putea alege acest nume in onoarea printesei Diana

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle insarcinata Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre