Ce nume are Gina Pistol dupa casatorie. A tinut cont de parerea unui numerolog: "Este de bine"

/ / Modificat: 2023-05-29
Ce nume are Gina Pistol dupa casatorie. A tinut cont de parerea unui numerolog:

Gina Pistol si Smiley s-au casatorit sambata, 27 mai, la Palatul Snagov. Petrecerea a fost una fastuoasa, cu peste 300 de invitati. Cununia civila a avut loc chiar la Palat, iar liturghia la Paraclisul de acolo. 

Acum, Gina este doamna Maria, insa a marturisit ca a preferat sa isi pastreze si numele sau, mai ales ca un numerolog i-a spus ca asa este bine. Asadar, noul nume al Ginei dupa casatorie este Georgeta Pistol Maria. 

„Am pastrat si numele meu, pentru ca un numerolog mi-a spus ca este de bine”, a spus Gina Pistol, potrivit click.ro.

Mesajul lui Smiley dupa nunta: „Noua familie Maria intra intr-o pauza vocala si de social media”

Smiley a anuntat ca vor lua o pauza de cateva zile dupa nunta fastuoasa. Cei doi vor pleca pentru cateva zile in luna de miere. 

„Multumim tuturor si fiecaruia dintre voi in parte! Ne-ati facut ziua perfecta cu mesajele voastre, cu prezenta, cu zambetele, cu sustinerea! Doamna Smiley, va mai fac un dans si azi??? Am inchis desfasuratorul, gata cu listele? Au mai ramas niste sarmale de la party, ca tare bine ne-ar prinde azi:) S-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi macar parterul?:) Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg sa-i raspund lui Josephine, ca are multe intrebari despre ce am facut noi atatea ore dupa ce a plecat si de ce am ajuns asa tarziu acasa.

Noua familie Maria intra intr-o pauza vocala si de social media cateva zile pentru refacere! Scuzati linistea, va rugam, dar face bine din cand in cand”, este mesajul postat de Smiley pe conturile sale de socializare.

Ce a transmis Gina Pistol dupa nunta: „Urmeaza cel mai frumos “Acasa” pentru noi trei!”

Gina a tinut sa transmita, la randul ei, un mesaj emotionant pe retelele de socializare, alaturi de cateva fotografii de la nunta.

„Nunta noastra a fost un vis frumos care s-a derulat parca prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodata! Astazi sigur mi-l amintesc si durerea de picioare de dupa orele de dans, si raguseala de dupa orele de cantat, gustul dulce de bezea al tortului alb pe care il simt inca si toate mesajele pline de emotie pe care le primim din toate partile! Gata cu “se marita Gina mea!”, de acum, urmeaza cel mai frumos “Acasa” pentru noi trei! Nu-mi vine sa cred ca pot rupe listele si desfasuratoarele si ca va amuti (sper😂) si grupul de organizare de nunta. 

Multumim tuturor si fiecaruia in parte pentru sustinere, pentru prezenta, pentru mesaje, pentru caldura si dragostea pe care ni le-ati trimis. Suntem norocosi ca ne avem, ca VA avem si ca ne putem bucura de un moment asa important din viata noastra alaturi de atat de multe suflete bune! Va iubim!”, a transmis Gina Pistol.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre