Ce meserie isi doreste sa aiba fiica Biancai Dragusanu: "Eu o sustin"

/ / Modificat: 2023-06-19
Ce meserie isi doreste sa aiba fiica Biancai Dragusanu:

Bianca Dragusanu isi creste singura fiica in varsta de 6 ani si se straduieste sa ii ofere tot ce este mai bun. Fetita ei si a lui Victor Slav, Sofia Natalia, stie deja ce meserie si-ar dori sa aiba atunci cand va creste, chiar daca abia a intrat la scoala, iar mama ei este foarte mandra de alegerea facuta de micuta. Desi multi copii viseaza, mai ales la varste mici, sa le calce pe urme parintilor lor si sa urmeze o cariera in acelasi domeniu ca unul dintre ei, Sofia are cu totul alte pasiuni.

Fetita Biancai si a lui Victor Slav nu vrea o cariera in televiziune, nici sa fie femeie de afaceri precum mama ei, ci isi doreste sa devina medic veterinar, dupa cum a declarat vedeta, in repetate randuri. Sofia iubeste foarte mult animalele, astfel ca vrea ca atunci cand va creste, sa aiba grija de ele si sa le ajute. Mama ei este mandra de alegerea micutei, dar a spus, mai in gluma, mai in serios, ca i-a sugerat ca ar putea sa aleaga o alta specializare.

"Copilul meu iubeste foarte mult animalele si imi zice mereu asta, ca vrea sa fie medic veterinar. Eu o s-o ajut si o sa sustin acest copil al meu pe care-l ador, in orice decizie pe care o va lua in viata asta, atat timp cat este corecta. Mi se pare foarte frumos lucrul pe care si-l doreste, dar i-am spus ca o meserie mai banoasa si mai frumoasa si mai de ajutor pentru mama ei ar fi medic estetician", a spus Bianca Dragusanu, pentru EGO.ro.

De ce a ales sa isi duca fetita la o scoala de stat

Micuta Sofia este eleva in clasa pregatitoare la o scoala de stat. Desi mama ei isi permite sa o duca la orice scoala privata, a ales sa nu faca acest lucru si a explicat si de ce a luat aceasta decizie. Intr-un interviu acordat in trecut pentru emisiunea Fresh by UNICA, Bianca Dragusanu spunea:

"Desi eu sunt genul acela de mama care isi permite sa isi duca copilul la o scoala privata, am ales o scoala de stat. Daca eu am crescut la o scoala de stat si am reusit pe propriile forte tot in viata, consider ca si ea ar putea sa faca la fel. Am N exemple de copii care au fost trimisi pe la Londra sau la cele mai scumpe scoli din Bucuresti si nici macar nu stiu sa citeasca in engleza si ei sunt la scoala cu profil. Sau se duc la scolile astea unde dai 5.000 de euro pe luna si joaca fotbal toata ziua. Fata mea e in clasa zero si chiar sunt mandra de ce capacitate are si cum isi rezolva singura toate temele acasa. Stie sa scrie, stie sa citeasca… daca eu am crescut normal, la o scoala de stat, ea de ce nu ar face asta?".

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Meserie

Articole recomandate

Citeste si despre