Ce medie ar fi obtinut David Popovici la Bacalaureatul Olimpicilor

/ / Modificat: 2023-05-26
Ce medie ar fi obtinut David Popovici la Bacalaureatul Olimpicilor

David Popovici, campionul Romaniei la natatie, a promovat examenul de Bacalaureat la sesiunea speciala a olimpicilor. Sportivul ar fi obtinut o medie buna, iar rezultatele inainte de depunerea contestatiilor au fost afisate pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Prahova.

David Popovici a luat Bacalaureatul! Ce medie finala a obtinut inotatorul roman

David Popovici a sustinut examenul de Bacalaureat mai devreme, intr-o sesiune speciala denumita „BAC-ul olimpicilor”, la care participa sportivii de performanta care fac parte din loturile nationale sau olimpice! „Regele Natatiei” a sustinut probele de Bac in orasul Valenii de Munte, la Colegiul National „Nicolae Iorga”. 

Conform datelor publicate, la Bacalaureatul Olimpicilor au fost inregistrate 47 de medii intre 9 si 9.99, 35 de medii intre 8 si 8.99, 26 de medii intre 7 si 7.99, respectiv 22 intre 6 si 6.99, anunta EduPedu.ro. 163 de olimpici sportivi au luat parte la aceasta sesiune. Dintre ei, 32 au medii sub 6.

Potrivit antenasport.ro, David Popivici ar fi promovat examenul de Bac cu o medie finala peste 7.

„A fost in regula. Prefer sa nu stau foarte mult de vorba pentru ca mai am si maine de sustinut si poimaine. Multumesc ca ati venit, a fost in regula, chiar va fi ok”, a declarat David Popovici, pentru digisport.ro, dupa ce a iesit de la prima proba de Bacalaureat.

  • Surse: digisport.ro, antenasport.ro, stirileprotv.ro
  • Foto: Fabio Cetti / Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Examenul de bacalaureat

Articole recomandate

Citeste si despre