Ce mari s-au facut fiicele Adelinei si ale lui Cristi Chivu! Cum arata acum

/ / Modificat: 2023-10-18
Ce mari s-au facut fiicele Adelinei si ale lui Cristi Chivu! Cum arata acum

Adelina Chivu traieste de ani buni in Italia, unde a plecat impreuna cu sotul sau, Cristi Chivu, in anul 2008. Cei doi traiesc o viata super fericita in strainatate, iar Adelina a marturisit ca mutarea in Italia a fost una dintre cele mai bune alegeri. 

Cei doi au impreuna doua fetite, care acum sunt adevarate domnisoare. Pe 12 februarie 2009 s-a nascut Natalia, prima lor fetita (14 ani si 8 luni). Cea de-a doua fetita a cuplului s-a nascut pe 4 noiembrie 2010, asa ca anul acesta va implini 13 ani

Adelina si Cristi Chivu s-au casatorit in 2008 

Adelina si Cristi Chivu s-au casatorit pe 6 iulie 2008. Cele mai recente poze postate de fosta prezentatoare TV pe retelele de socializare confirma faptul ca sunt foarte fericiti in Italia. Au o familie superba si calatoresc foarte mult. Petrec timp impreuna, iar cele doua fetite sunt acum mari, ba chiar l-au depasit in inaltime pe tatal lor. 

Adelina si Cristi Chivu s-au cunoscut in anul 2007 la un concert Holograf. Pe atunci, ea era prezentatoare de stiri sportive, iar Cristi Chivu, capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei. 

„Au trecut foarte repede si foarte usor acesti ani. Ne mai certam, dar nimic grav. Nu ni s-au dat sanse la inceput, nici eu nu ne dadeam sanse, daca e sa fiu corecta. Pur si simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat si mai tare. 

Dupa asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grija ce-ti doresti a fost. Adica imi doream, dar…Eu nu vazusem copil nou-nascut pana atunci. Noroc ca a fost foarte buna Natalia cat a fost bebelus. Nu acelasi lucru pot sa spun si despre Anastasia, ca de aia am doar 2 copii si nu m-am intins un pic cu numarul”, a povestit Adelina Chivu, in emisiunea „La Maruta”, de la PRO TV.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre