Ce mare a crescut fiul Romanitei Iovan. La 17 ani, are propria afacere: "M-am bagat in ceva greu"

/ / Modificat: 2023-11-12
Ce mare a crescut fiul Romanitei Iovan. La 17 ani, are propria afacere:

Romanita Iovan este tare mandra de fiul ei Albert, care acum are 17 ani. Creatoarea de moda a investit enorm in educatia baiatului sau cu regretatul pilot Adrian Iovan, iar acum tanarul are propria afacere. 

Munceste din greu pentru ca visul sau sa devina realitatea, iar Romanita Iovan are numai cuvinte de lauda la adresa lui Albert, care a mostenit pasiunile ambilor parinti: este interesat de pilotaj, dar si de industria modei. Mai mult, el chiar si-a creat propriul brand vestimentar, pe care acum incearca sa il promoveze cat mai intens pe internet. 

Albert a gandit singur afacerea de la zero, fara ajutor, iar creatoarea de moda este uimita de ambitia si determinarea cu care fiul sau lucreaza la acest proiect. 

„El si-a ales numele, sigla, si-a facut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla si site-ul nu le-am facut eu. El le-a facut pe toate, implementarea site-ului, trebuie sa faci probe etc. Lucrurile nu sunt asa usoare. Albert a gandit partea de marketing. Si-a luat prietenii cu el, baieti si fete, au facut sedinta foto, in studio si afara”, a povestit Romanita Iovan, conform Libertatea.

Cum i-a venit ideea afacerii?

Albert a marturisit ca a pus rapid bazele afacerii sale, iar ideea i-a venit intr-o noapte. A doua zi a si inceput sa lucreze. 

„Actor nu am vrut sa ma fac, nu-mi place sa fie lumea cu ochii pe mine. Am lansat o colectie de haine. De un an si ceva lucrez, din august 2022. Intr-o noapte, la 2-3 dimineata, mi-a venit ideea. Am facut cautari pe ce stil vreau sa ma axez. A doua zi am facut logo, a treia zi nume. Usor, usor, s-au format prototipuri, de unde luam materiale, ceva de genul. Nu stiam cata munca este in spate. M-am bagat in ceva greu”, a declarat Albert, conform Ego Life.

Denumirea brandului, un omagiu pentru tatal sau 

Albert a vrut sa ii aduca un omagiu tatalui sau, asa ca a ales pentru brandul sau de haine un nume special, in memoria lui Adrian Iovan, care s-a stins din viata in anul 2014, in urma unui accident aviatic. 

„Blanco Air. Blanco e alb in spaniola si A vine de la numele meu, Albert. AIR vine si de la monograma parintilor mei, pe care o au de mult: Adrian Iovan Romanita. Logo-ul este un nor, iar textura norului este o poza facuta de tata din avion. Obisnuia sa faca des acest lucru, de sus in jos”, a spus Albert.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Om de afaceri

Articole recomandate

Citeste si despre