Ce mare a crescut baiatul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr are 15 ani acum

/ / Modificat: 2023-12-09
Ce mare a crescut baiatul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr are 15 ani acum

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflctoarelor in urma cu cativa ani. Vedeta s-a mutat din Bucuresti si locuieste in Miercurea Ciuc, unde duce o viata linistita. Ea s-a dedicat in totalitate cresterii copiilor sai si a preferat sa isi tina departe de media viata sa privata. 

Cu toate acestea, fiul cel mare al vedetei, Zsolt Jr este foarte activ pe retelele de socializare, unde posteaza foarte des si este in centrul atentiei. 

Zsolt Jr are 15 ani si s-a transformat radical. Acum o depaseste pe mama lui la inaltime. Din imaginile pe care le posteaza pe retelele de socializare, se pare ca adolescentul este pasionat de calatorii.

cum arata fiul nicoletei luciu, zsolt jr

El petrece posteaza foarte des imagini din tarile pe care le viziteaza. Recent, s-a fotografiat in Marea Britanie, in London Eye, pe cunoscuta strada. In toate imaginile insa, Zsolt Jr apare cu chipul ascuns. 

Cine o ajuta pe Nicoleta Luciu la cresterea copiilor 

In urma cu ceva timp, Nicoleta Luciu marturisea ca sotul sau o ajuta foarte mult la cresterea celor patru copii. De asemenea, cei doi au angajat si o bona. 

Nicoleta Luciu este mama de patru copii. Fosta asistenta tv are un baiat de 15 ani, pe Zsolt jr. In 2011, ea a devenit si mama de tripleti, cand a adus pe lume doi baietei si o fetita.

„E sotul acasa si bona. El se implica in primul rand. Nu se ia nicio decizie fara acordul lui, pana nu ne confruntam si supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotararea, facem ca ei, mai ales daca au rezultate bune la scoala si-si fac temele”, a declarat vedeta pentru Playtech.

„Acum din vorbe si din fapte trebuie sa inteleaga. Daca nu fac ce trebuie, le tai de unde ii doare cel mai tare, din placerile pe care le au. Ca nu ai ce sa le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastra, au o copilarie asemanatoare. Fac sport, limbi straine, stau afara, merg pe biciclete. Sambata, duminica ii ducem la calarie sau la catarat”, mai spunea Nicoleta Luciu.

Foto: Facebook, Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nicoleta luciu

Articole recomandate

Citeste si despre