Ce INSEAMNA prenumele bebelusului regal. Cine il asociaza cu un personaj de benzi desenate

/ / Modificat: 2019-05-09
Ce INSEAMNA prenumele bebelusului regal. Cine il asociaza cu un personaj de benzi desenate

Meghan Markle si printul Harry au devenit parintii unui baietel pe data de 6 mai. La doar doua zile de la nasterea sa, micutul a fost prezentat lumii intregi si strabunicii sale, regina Elisabeta.

La cateva ore, pe pagina oficiala de Instagram, Ducii de Sussex au anuntat si numele bebelusului: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

In Marea Britanie, Archie se afla printre cele mai populare 20 de prenume de baieti.

Potrivit revistei People, Archie este o abreviere de la Archibald, care inseamna autentic, indraznet si curajos. Harrison inseamna ″fiul lui Harry", iar Mountbatten a fost purtat de raposatul unchi al bunicului lui Harry, printul consort Philip.

Numele bebelusului, asociat cu un personaj de benzi desenate

In Statele Unite, tara in care a crescut si s-a nascut Meghan Markle, numele micutului a fost asociat cu Archie Andrews, prototipul adolescentului american, personajul unui licean care joaca fotbal si este prieten la catarama cu Jughead Jones. Eroul a aparut pentru prima data in seria de benzi desenate ″Archie", in 1941. Aventurile acestui personaj au fost adaptate pentru televiziune in serialul "Riverdale".

"Cum pot fi atat de ridicoli? Bietul copil", sau "Copilul este acum al doilea cel mai faimos Archie din lume", au scris internautii.

Pentru altii, Archie este o optiune populara pentru a-ti boteza pisica sau cainele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle baietel

Articole recomandate

Citeste si despre