Ce i-a spus Lilibet lui Meghan Markle, la doar 3 ani. Cuvintele micutei au coplesit-o pe sotia lui Harry

/ / Modificat: 2024-05-25
Ce i-a spus Lilibet lui Meghan Markle, la doar 3 ani. Cuvintele micutei au coplesit-o pe sotia lui Harry

 

De cand a renuntat la indatoririle regale, Meghan Markle isi dedica mare parte din timp familiei. Sotia printului Harry a dezvaluit recent ca fiica ei cea mica, Lilibet, i-a pus cateva cuvinte care au pus-o pe ganduri. 

Meghan Markle, emotionata pana la lacrimi de fiica ei 

Meghan Markle isi imparte timpul intre activitati caritabile, diverse proiecte media pe care le are si familie. Ducesa de Sussex petrece mult timp alaturi de cei doi copii ai ei, Archie si Lilibet, carora incearca sa le ofere o educatie aleasa. Recent, cuplul regal a efectuat un turneu in Africa, cu ocazia celei de-a 10-a editii a Jocurilor Invictus. 

Printul si sotia lui au vizitat o scoala din Nigeria si au tinut discursuri in fata elevilor. Meghan Markle a dezvaluit, la un moment dat, ca a primit o lectie importanta din partea fiicei ei de 3 ani, iar cuvintele puternice ale micutei au pus-o pe ganduri. 

”Fiica noastra, Lili, este mult mai mica decat voi. Ea este pe cale sa implineasca 3 ani. Si acum cateva saptamani s-a uitat la mine si a vazut reflexia ei in ochii mei. Si mi-a spus: mama, ma vad in tine. Vorbea la propriu, dar m-am agatat de acele cuvinte intr-un mod diferit. Si m-am gandit ca da, tu te vezi in mine, iar eu ma vad in tine. In timp ce ma uit in aceasta incapere, ma vad si in voi toti”, a spus sotia lui Harry, potrivit presei internationale. 

Au rupt legatura cu familia regala

De cand s-au mutat peste Ocean, Harry si Meghan au mai mers de cateva ori la Londra, insa fara copiii lor. Familia regala nu a cunoscut-o pana acum pe Lilibet, mostenitoarea lui Harry si a lui Meghan. Micuta s-a nascut in SUA, dupa ce parintii ei au renuntat la indatoririle regale si s-au mutat in California. 

Regele Charles, printul William sau Kate Middleton nu au fost prezenti nici la botezul fetitei lui Harry si a lui Meghan, ci au trimis un cadou pentru micuta. Nici ducii de Sussex nu s-au grabit sa o duca pe fetita lor in Marea Britanie, pentru a-si cunoaste rudele de la curtea regala. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Casa regala britanica

Articole recomandate

Citeste si despre