Ce frumoasa este fiica lui Augustin Viziru. Maria este superba. A implinit trei ani si seama leit cu Angelina Jolie

/ / Modificat: 2023-07-23
Ce frumoasa este fiica lui Augustin Viziru. Maria este superba. A implinit trei ani si seama leit cu Angelina Jolie

Augustin Viziru este cel mai fericit tatic. De cand a venit pe lume fetita sa Maria, actorul nu isi mai incape in piele de fericire. Viata lui s-a schimbat radical si este tare mandru ca este tata de fata. Este pur si simplu fascinat de micuta sa, care in urma cu o luna a implinit 3 anisori. 

Augustin Viziru isi adora fiica, iar asta se vede clar din imaginile si mesajele pe care le posteaza pe retelele de socializare. 

”La Multi Ani, mandria mea! šŸ’•”, a scris Augustin Viziru pe Instagram in ziua in care fetita lui a facut 3 ani.

Maria este superba si seamana cu Angelina Jolie 

Fiica lui Augustin Viziru este o frumusete. Are parul balai, buze pline si ochii precum safirul. Pur si simplu de hipnotizeaza cu dragalasenia ei. 

”Dragoste pe viata!”, a scris celebrul ei tatic la cea mai recenta poza cu Maria. 

Cum s-a schimbat viata lui Augustin Viziru de cand a devenit tatic 

De cand a venit pe lume Maria, Augustin Viziru a facut cateva schimbari majore in viata lui. A inceput sa faca mai mult sport, s-a lasat de fumat si duce un stil de viata mult mai sanatos. 

,,Viata de tatic e frumoasa si sanatoasa. De cand a aparut fetita mea, m-am lasat de fumat, ma culc devreme, fac sport. Si cand spun ca fac sport, nu ma refer la o sala de fitness sau cine stie ce exercitii. Eu alerg cu fetita mea in spate, prin casa, pana adoarme. Ii fac toate placerile, ce sa zic… Primeste foarte multa dragoste, dar si ce-i place ei (…).

Acum am si alta maturitate, de aceea petrec mult timp cu ea, desi am tot felul de treburi. Stiu ca anii astia nu mi-i da nimeni inapoi, iar copilul meu este pe primul plan si a venit exact cand era momentul”, declara Augustin Viziru dupa nasterea fetei sale.

  • Surse: facebook.com/av.viziru
  • Foto: facebook.com/av.viziru

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre