Ce frumoasa este fiica cea mare a Antoniei! La 13 ani, Maya Castellano seamana leit cu mama ei

/ / Modificat: 2023-12-04
Ce frumoasa este fiica cea mare a Antoniei! La 13 ani, Maya Castellano seamana leit cu mama ei

Antonia se poate considera o femeie implinita! Are o familie frumoasa alaturi de Alex Velea si trei copii minunati: Dominic, Akim si Maya - fiica artistei din casnicia cu Vincenzo Castellano.

Recent, Antonia a postat, pe Instagram, mai multe fotografii cu Maya, care a devenit o adolescenta in toata regula! Fiica cea mare a cantaretei a implinit 13 ani si are o relatie extrem de frumoasa cu mama ei. Nu de putine ori Antonia a marturisit ca ea si Maya sunt cele mai bune prietene. Adevarul este ca cele doua par a fi surori, in cele mai recente fotografii postate de artista, pe retelele de socializare.

maya castellano, fiica antoniei

maya castellano, fiica antoniei

Maya a implinit 13 ani in luna august a acestui an, iar Antonia a transmis:

„Chiar am o adolescenta??!! Doamne, cum zboara timpul. La multi ani primului meu nascut, sufletul meu. La multi ani celei mai dulci fiice si cea mai buna sora. Esti iubita si binecuvantata”, a scris Antonia pe contul ei de Instagram.

Antonia a nascut-o pe Maya la doar 21 de ani, pe cand era casatorita cu Vincenzo Castellano. Din pacate, mariajul celor doi s-a destramat dupa doar 2 ani, in 2013. Divortul s-a pronuntat, insa, abia in 2020, dupa numeroase procese. Maya, fiica lor, a ramas in grija tatalui sau si a fost crescuta, in Italia, de mama acestuia si de sora lui.

Vincenzo a fost destul de vehement in ceea ce o priveste pe Maya si nu a lasat-o sa calatoreasca foarte des in Romania sau sa petreaca timp cu noua familie a Antoniei. Abia in ultimii trei ani, cei doi au stabilit ca cel mai bine pentru Maya este sa petreaca timp si in Romania, alaturi de mama si cei doi fratiori ai sai, Dominic si Akim, copiii artistei si ai lui Alex Velea.

  • Surse: libertatea.ro, elle.ro, stirileprotv.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Antonia copii Antonia

Articole recomandate

Citeste si despre