Ce face acum fiul Elodiei Ghinescu. Patrick se apropie de varsta majoratului. Avea doar 2 ani jumatate cand mama lui a disparut

/ / Modificat: 2024-01-12
Ce face acum fiul Elodiei Ghinescu. Patrick se apropie de varsta majoratului. Avea doar 2 ani jumatate cand mama lui a disparut

Patrick, fiului Elodiei Ghinescu si a lui Cristian Cioaca, avea doar doi ani si jumatate cand mama lui a disparut. Adolescentul are acum 17 ani si este in grija matusii din partea tatalui. A crescut fara mama, care nici pana in ziua de astazi nu a fost gasita. 

Cazul avocatei Elodia Ghinescu a fost intens mediatizat la toate posturile TV din Romania. A fost una dintre cele mai controversate povesti, caci oamenii legii nu au reusit sa o gasesca pe Elodia nici pana astazi. Sotul avocatei, Cristian Cioaca, de profesie politist, a fost acuzat si inchis pentru uciderea sotiei. Nimeni nu stie insa ce s-a intamplat de fapt cu Elodia Ghinescu. 

Cel mai mult de suferit a avut insa fiul Elodiei Ghinescu, care a ramas fara mama la doar 2 ani si jumatate. Dupa ce tatal sau a fost arestat, a ramas in grija matusii, care a incercat sa il tina cat mai departe de media si viata publica. 

elodia ghinescu si fiul ei

De asemenea, Patrick a luat si el toate masurile necesare pentru a nu ajunge in atentia presei. Nu exista nicio imagine recenta cu el, insa in curand el va implini 18 ani. Este hotarat sa lase trecutul in urma si sa isi urmeze viata. El se concentreaza acum pe cariera sa de sportiv. 

Patrick practica baschetul 

Adolescentul in varsta de 17 ani practica baschetul de cativa ani si a cerut schimbarea numelui de familie. El si-a dorit sa scape de numele Cioaca si sa il preia pe cel al familiei care il creste: Ene. 

Patrick are o relatie buna cu tatal sau, insa nu si cu familia mamei sale. Potrivit dezvaluirilor facute de avocata familiei Ghinescu, baiatul o considera vinovata pe bunica materna pentru faptul ca parintele lui este incarcerat.

Cristian Cioaca nu si-a recunoscut fapta pentru care a fost inchis, ba chiar i-a spus copilului sau ca mama lui a plecat de acasa.

Mama Elodiei nu si-a vazut nepotul de mai bine de 11 ani

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, duce dorul nepotului sau pe care nu l-a mai vazut de mai bine de 11 ani. Femeia a dezvaluit motivul pentru care adolescentul refuza sa o vada:

„Nu l-am mai vazut de foarte multi ani, cand era mic mai mergeam cu daruri, bateam la poarta, ii duceam haine si dulciuri. Noi l-am mai cautat, dar el a refuzat sa ne vada, este suparat pe noi ca l-am trimis pe Cristian Cioaca, pe tatal lui, la inchisoare, dupa disparitia Elodiei.

Am insa bucuria ca fiul Elodiei are, inca de bebelus, privirea si zambetul ei, ii seamana leit fiicei mele, nu are nicio treaba cu Cioaca. Este exact ca ea. L-am recunoscut si acum, mare, in pozele de pe Internet, chiar daca avea ochii acoperiti”, ne-a declarat Emilia Ghinescu, exclusiv pentru Playtech Stiri.

Patrick si-a schimbat numele inainte ca tatal lui sa fie eliberat din inchisoare

Patrick, fiul Elodiei Ghinescu si al lui Cristian Cioaca, si-a schimbat numele de familie anul trecut, inainte ca tatal lui sa iasa din arest:

„Din cate am aflat, nepotul meu si-a schimbat numele de familie din Cioaca in Ene. Si cred ca a facut asta la insistentele familiei, nu ca radea cineva pe la scoala de el. E baiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai cautat, ca i-au bagat tot felul de prostii in cap dansii despre mine si m-am retras eu”, a declarat, pentru Click!, Emilia Ghinescu.

Cristian Cioaca a fost eliberat din inchisoare, pe 22 august 2023, dupa aproape zece ani de detentie. Barbatul a ajuns dupa gratii, deoarece este principalul suspect in ceea ce priveste disparitia avocatei, Elodia Ghinescu, din noaptea de 29 spre 30 august 2007. Initial fusese condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare.

  • Surse: wowbiz.ro, playtech.ro, impact.ro, click.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Copii

Articole recomandate

Citeste si despre