Ce cadouri au primit copiii vedetelor de Mos Nicolae

/ / Modificat: 2019-12-06
Ce cadouri au primit copiii vedetelor de Mos Nicolae

Ziua de 6 decembrie este una speciala pentru copii si o asteapta cu mare nerabdare pentru ca vine Mos Nicolae. Micutii isi pregatesc ghetutele iar batranelul le lasa cadouri si dulciuri. Si copiii vedetelor au fost vizitati de Mos Nicolae si s-au bucurat de darurile primite.

Fetita Adelinei Pestritu a fost rasfatata cu multe cadouri, semn ca a fost cuminte. Micuta a gasit in ghetute o jucarie Minnie, o caciula de brand, cuburi, dar si portocale.

"Este primul Mos Nicolae pe care cred ca Zenaida il intelege, pentru ca anul trecut era foarte mica. Ma bucur sa vad ca este foarte fericita cand primeste jucarii si haine. La dulciuri Mos Nicolae a fost zgarcit, pentru ca au zahar, dar portocalele nu lipsesc. Mos Nicolae merge mai pe natural," a spus Adelina Pestritu.

zenaida

Si fetitele lui Mihai Morar au fost vizitate de Mos Nicolae. Mara si Cezara s-au trezit la ora 6 dimineata si au fost bucuroase cand si-au vazut ghetutele pline cu cadouri. 

"Familie mare, ochii mici. Mos Nicolae a trecut la 6.00 pe aici," a scris prezentatorul TV.

morar

Mos Nicolae a trecut si pe la Vlad, baietelul Danei Rogoz. El a primit multe jucarii, pentru care s-a bucurat foarte mult. 

"A venit! Multumim, Mos Nicolae, ca ai fost asa de atent si bun cu noi. Clipe minunate!" a scris Dana Rogoz pe una dintre retelele de socializare. 

vlad

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos Nicolae Copii Vedete Cadouri

Articole recomandate

Citeste si despre