Catinca Roman, marturisiri despre ce inseamna sa fii o mama singura

/ / Modificat: 2021-09-28
Catinca Roman, marturisiri despre ce inseamna sa fii o mama singura

Catinca Roman, sora Oanei Roman, a facut dezvaluiri dureroase despre momentele grele pe care le-a intampinat ca mama singura. Acum, fiica ei are 22 de ani. A fost un copil cuminte, insa, cu toate acestea, a intampinat greutati pentru a o creste. 

„Mi-a fost extrem de greu. Am avut putine persoane care sa ma ajute, sa ma sfatuiasca. Ai mei erau prinsi intr-un vartej de evenimente. Imi gestionam cu greu emotiile, faptul ca corpul meu s-a transformat, mi-a fost foarte greu.

Calina a fost un copil foarte usor de crescut, altfel nu stiu ce m-as fi facut. A avut momentul ei de rebeliune, la adolescenta, cand, cu toate ca ma pregatisem, citisem, ma sfatuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza faptului ca eram o mama singura, sa ii inteleg lupta ei pentru castigarea independentei. Am trecut prin foarte multe stari, in afara de ingrijorarile normale pentru un adolescent.

Cred ca faptul ca si-a facut terapia ei si mi-a intors spatele la un moment dat, desi imi dadeam seama ca face parte din procesul maturizarii, m-a speriat foarte tare”, a declarat Catinca Roman.

Catinca Roman a marturisit ca, daca ar fi sa dea timpul inapoi, nu ar mai dori sa fie o mama singura. 

„Are nevoie (n. red. de tatal ei). Nu sunt sigura ca as mai alege sa fiu mama singura. Mi se pare foarte complicat. Ca mama singura este foarte greu sa faci toate lucrurile astea, daca nu imposibil”, a spus ea.

Vedeta a mai dezvaluit ca a incercat de multe ori ca tatal fiicei sale sa aiba o legatura cu aceasta, dar nu a reusit. Catinca Roman a incercat de multe ori sa il contacteze pe tatal Calinei.

„Da, de multe ori si am abandonat lupta acum un an. In toti anii acestia am incercat sa ii explic ca in momentul in care am hotarat sa facem un copil am luat decizia impreuna.

Este importanta prezenta masculina in viata unei fete. Am avut o discutie cu Calina, ea a crescut si a inteles foarte multe lucruri, si-a dat seama ca asta este situatia si nu o sa aiba parte de spijinul lui”, a completat ea.

Taguri Mama singura sentimente

Articole recomandate

Citeste si despre