Catinca Roman, anunt ingrijorator despre fiica sa: "Calina face atacuri de panica severe"

/ / Modificat: 2024-05-25
Catinca Roman, anunt ingrijorator despre fiica sa:

 

Catinca Roman este foarte ingrijorata pentru starea de sanatate a fiicei sale, Calina. Sora Oanei Roman a marturisit ca aceasta trece prin momente grele din cauza unor probleme de sanatate care s-au acutizat dupa moartea Mioarei Roman. 

Calina a fost foarte afectata de decesul bunicii sale. Catinca a explicat ca acea perioada a fost una foarte dificila pentru fiica ei, iar acum se confrunta cu atacuri de panica severe. Vedeta a marturisit ca fiica ei urmeaza acum un tratament si trebuie sa ajunga cat mai repede la terapie psiholigica pentru a putea depasi aceasta perioada grea. 

„Calina face atacuri de panica severe in ultima vreme. Ea ia un tratament usor, lejer, dar trebuie sa mearga neaparat la terapie!”, a declarat Catinca Roman, conform Click.ro.

”A stat langa sicriul mamei doua ore”

Catinca Roman a povestit ca fiica ei Calina a fost extrem de afectata de moartea bunicii sale si a facut un atac de panica in momentul in care a aflat ca aceasta a decedat. A stat la priveghi lipita de sicriul bunicii sale. 

„Calina a fost la priveghi duminica seara tarziu. Nu a vrut sa se inghesuie cu toata lumea, ca sa-i vada suferinta. E foarte afectata, a plans doua ore non stop. Inainte a facut atac de panica, a vomitat, de abia am linistit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relatia lor speciala.

Calina a venit duminica seara la priveghi si a stat foarte mult cu mama. A vrut sa o vada la fata si a ridicat capacul de la sicriu.

Nu mi-a venit sa cred cata putere a avut! A plans doua ore langa sicriul deschis. Mama era frumoasa rau! A facut-o si Gabriela Lucutar, dar ea avea o mina linistita. A murit linistita! Calina a stat doua ore langa sicriu si a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, conform aceleiasi surse.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre