Cate kilograme s-a ingrasat Gina Pistol in sarcina

/ / Modificat: 2021-01-13
Cate kilograme s-a ingrasat Gina Pistol in sarcina

Gina Pistol este pe ultima suta de metri cu sarcina. Este extrem de bucuroasa ca in sfarsit va deveni mamica, dupa ce medicii ii spusesera in trecut ca este aproape imposibil sa ramana insarcinata pe cale naturala. 

Peste doua luni, iubita lui Smiley va aduce pe lume o fetita. Pana atunci, Gina a marturisit ca are cateva probleme. Se confrunta cu retentia de apa si este speriata de kilogramele in plus pe care le-a acumulat pana acum. 

„Am achizitionat un cantar care arata kilogramele reale si mi-a dat cu tristete. Plang in mine, plang. Ideea este ca nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care imi face masaj o data pe saptamana, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu stiu cum sa va explic ca sa ma intelegeti. Si trebuie sa fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa va spun cate kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scari si la mers pe jos.

A fost socul zilei. Eu am vazut, stiu ca sunt mai pufoasa ca nu mai sunt cum eram in urma cu sapte sau opt luni, dar nu ma asteptam sa fie asa multe kilograme si mai am doua luni. Imaginati-va cum e sa purtati, sa carati, in fiecare zi o gantera care depaseste 15 kilograme. Sa nu credeti ca ma plang, doar ca asa sunt eu, imi place sa fac haz de necaz si sa parodiez mici etape sau intamplari din viata”, a povestit vedeta intr-un InstaStory.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre