Catalina Ponor va avea un baietel. Când va naște marea campioană

/ / Modificat: 2022-11-22
Catalina Ponor va avea un baietel. Când va naște marea campioană

Catalina Ponor si sotul ei, Bogdan Jianu, traiesc o perioada magica. Cei doi urmeaza sa devina parinti, iar sportiva a anuntat sexul copilului. Catalina Ponor este nerabdatoare sa isi cunoasca fiul, caci este vorba despre un bebelus baietel.

La ceva timp dupa ce s-a retras din gimnastica, fosta campioana olimpica va aduce pe lume primul ei copil. Catalina Ponor este insarcinata in ultimul trimestru si in doar cateva saptamani isi va tine in brate bebelusul. Recent, ea a anuntat pe Instagram faptul ca va avea un baietel. Prietenele fostei gimnaste au organizat o petrecere in cinstea bebelusului care se va naste, iar ea a tinut sa le multumeasca pentru acest gest.

Petrecerea de tip baby shower este un obicei care se practica mai ales la americani. Viitoarele mamici primesc cadouri din partea prietenilor, atat pentru ele, cat si pentru bebelusii care urmeaza sa vina pe lume. Prietenele Catalinei Ponor au organizat petrecerea pentru ea in urma cu cateva zile, iar fosta gimnasta a publicat imaginea pe retelele sociale, multumindu-le acestora.

Catalina Ponor si Bogdan Jianu s-au casatorit anul acesta, in luna iunie. Evenimentul a fost unul la care au participat doar prietenii apropiati, iar mireasa a postat o fotografie pe retelele sociale si a scris in dreptul ei: „O zi superba, cu veselie, fericire si iubire, alaturi de familie si prieteni apropiati, care au fost alaturi de mine si Bogdan la cununia civila, care s-au bucurat pentru noi. De azi, pana la final, mereu impreuna!”

Catalina Ponor, in varsta de 35 de ani, s-a retras din activitate in urma cu 5 ani. Ea are o relatie de ceva timp cu Bogdan Jianu, un barbat cu 17 ani mai mare decat ea. Dupa indelungi speculatii, sportiva a recunoscut relatia si si-a asumat-o, cu putin timp inainte de a se casatori. Cei doi urmeaza sa devina parinti in doar cateva saptamani.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Vedete copii Catalina ponor

Articole recomandate

Citeste si despre