Cat de frumoasa este fiica Oanei Cuzino. Naomi a implinit 21 de ani si este studenta la Psihologie

/ / Modificat: 2023-12-11
Cat de frumoasa este fiica Oanei Cuzino. Naomi a implinit 21 de ani si este studenta la Psihologie

Oana Cuzino este o fire foarte discreta in ceea ce priveste viata sa personala. Recent insa aceasta a atras atentia tuturor dupa ce a postat pe retelele de socializare cateva imagini cu fiica sa, Naomi, care a implinit 21 de ani pe 7 decembrie.

Cu aceasta ocazie, Oana Cuzino a postat mai multe fotografii pe Instagram, in care apare alaturi de fiica. 

„La multi ani, sclipitori si plini de incredere si entuziasm‼️.. asa cum esti si tu , copil bun si frumos!”, a fost mesajul care a insotit imaginile postate de Oana Cuzino. 

Fiica Oanei Cuzino este stundeta la Psihologie 

Naomi este in prezent studenta la Psihologie la Universitatea Reichman din Tel Aviv, Israel. Fondata in 1994, Universitatea Reichman a devenit in 2021 prima universitate privata din Israel.

„Suntem asemanatoare si diferite, iar ea clar este versiunea mea mult imbunatatita din foarte multe puncte de vedere, si asta ma face sa ma simt mandra si fericita. Noi doua mereu am discutat inainte de a ajunge intr-o etapa fiziologica noua: ce i se poate intampla ei, ce li se poate intampla prietenilor, colegelor si cred ca asta a ajutat-o sa se detaseze mai mult si sa fie mai analitica si prudenta, asa ca nu am trecut prin nicio sinusoida in relatie.

Ne intelegem minunat, este un copil de o bunatate rara, foarte serioasa, respectuoasa si constiincioasa, nu a fost niciodata cazul de a o impinge de la spate la scoala, fiindca este ambitioasa si are planuri academice mari, pe care i le sustin”, spunea Oana Cuzino intr-un interviu acordat in urma cu mai mult timp. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre