Cat de frumoasa este fiica lui Columbeanu. Irina a implinit 16 ani si conduce deja o masina de lux

/ / Modificat: 2023-06-17
Cat de frumoasa este fiica lui Columbeanu. Irina a implinit 16 ani si conduce deja o masina de lux

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, a implinit 16 ani. S-a transformat intr-o domnisoara superba, iar viata ei s-a schimbat radical de cand locuieste in America. A luat permisul de conducere si conduce acum un bolid de lux. 

Anii petrecuti in America si-au pus amprenta, iar Irinuca este o adevarata domnisoara. 

„Irina e eleva in clasa a zecea de liceu. A implinit 16 ani, in ianuarie. Si-a luat si ea o masina, cu benzina, Mercedes. Sofeaza cu mare placere. Isi conduce si colegele la liceu, le mai plimba acolo cu masina. Nu-i tin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumparat-o”, a declarat Columbeanu, potrivit Cancan.

Irinel Columbeanu nu si-a mai vazut fiica din 2018 

Irinel Columbeanu era foarte trist pentru ca nu a mai reusit sa isi vada fiica de 5 ani:

„Pe Irina nu am mai vazut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani. Imi dau seama ca sunt niste probleme birocratice care trebuie depasite. Sunt convins ca Monica face tot ce poate in acest sens. Si atunci cand va rezolva aceste probleme birocratice ce tin de politica Statelor Unite privind administratia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joaca…Am rabdarea ca ele sa se rezolve.

Cel mai important e ca Irina sa se poata intoarce pe teritoriul SUA. Si cum sunt un tip destul de calculat, imi pun astfel de probleme. Si eu cand a fost sa ma duc la ea, m-am gandit cum sa fac ca sa pot sa ma si intorc. Ca am avut intentia sa ma duc sa o vad in luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru aceeasi sursa.

irinel si irina columbeanu

Acum, i s-a indeplinit insa marea dorinta si va petrece o saptamana in America, alaturi de Irina. 

„Sunt la aeroport. Ma pregatesc de imbarcarea spre America. Ma voi intoarce in tara peste o saptamana, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu, inainte sa plece la fiica sa in SUA, pentru sursa citata.

Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Fiica

Articole recomandate

Citeste si despre