Cand si cum i-a spus Teo Trandafir fiicei sale ca este adoptata

/ / Modificat: 2018-12-28
Cand si cum i-a spus Teo Trandafir fiicei sale ca este adoptata

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute si iubite prezentatoare de televiziune de la noi. Daca din punct de vedere profesional, toate i-au mers ca pe roate, in viata personala, vedeta s-a confruntat cu doua divorturi si o grava problema de sanatate.

In urma cu 7 ani, Teo a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite. Cea care i-a dat putere sa lupte pentru viata, a fost fiica sa, Maya, in varsta de 14 ani. Fetita a fost adoptata de Teo, imediat dupa nastere. 

Teo a povestit cum si cand i-a dezvaluit fiicei sale ca nu ea a purtat-o in pantece, ca este un copil infiat.

"I-am spus undeva la 2 ani si jumatate, mi-am dat seama ca e momentul pur si simplu, m-a strafulgerat. Ne jucam cu plastilina, faceam pizza si mi-a ramas momentul intiparit in minte. Am intrebat-o: "Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? "Inainte erau negre, inainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Inainte de a veni tu, nu erau. Si a inceput sa ma intrebe: "Dar, inainte de a veni eu, pasarile astea erau? "Nu. "Și tu ce faceai? "Eu plangeam. "De ce? "Pentru ca îl rugam pe Dumnezeu sa imi trimita un inger, si atunci ai venit tu purtata de patru ingeri intr-un cearsaf. "Si unde m-au pus? M-am dus in curte si i-am aratat exact locul unde au pus-o ingerii si, din momentul ala, totul a inceput sa se coloreze. Ea cu mintea ei de pana in 3 ani putea sa isi imagineze o lume alb-negru devenind color. In felul asta am incercat sa ii explic cata bucurie, cata fascinatie, cata esenta a adus in viata mea," a marturist Teo Trandafir pentru revista Viva.

Ce stie Maya despre mama biologica

Prezentatoarea a spus ca fiica sa nu a intrebat-o niciodata despre femeia care i-a dat viata si apoi a renuntat la ea.

"Nu a interesat-o niciodata aspectul asta. Am incercat sa ii transmit faptul ca am avut noroc ca mama ei naturala a hotarat sa nu ii faca rau si asta a fost tot. Nu cred ca doamna respectiva si-ar dori, nu cred ca eu mi-as dori, nu cred ca Maya si-ar dori, si atunci nu am atins un subiect caruia nu i-am inteles sensul," a spus prezentatoarea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre