Cadoul special pe care il va primi fiica Oanei Mizil si a lui Marian Vanghelie de Craciun. Este vorba despre un dar regal

/ / Modificat: 2023-12-19
Cadoul special pe care il va primi fiica Oanei Mizil si a lui Marian Vanghelie de Craciun. Este vorba despre un dar regal

Oana Mizil si Marian Vanghelie nu mai formeaza un cuplu de ceva timp. Oana si-a concentrat toata atentia asupra fiicei sale, despre care spune ca este un copil foarte istet, care se descurca foarte bine in orice situatie, desi are numai 8 ani. 

Oana a povestit ca fiica ei are foarte multe pasiuni si este o fetita foarte organizata. Tocmai din acest motiv, micuta va primi de Craciun un cadou special, pe care si-l doreste foarte mult.

"Este foarte smart, stie ce vrea de la viata!"

Fetita lui Marian Vanghelie este atrasa de un stil de viata sanatos si practica mai multe sporturi, insa marea ei pasiune este echitatia. 

„Nu am treaba cu ea (Maria – n.red.)… este foarte smart, stie ce vrea de la viata! O sa vina Mos Craciun la ea anul asta, pentru ca a fost o fetita cuminte. A venit si Mos Nicolae, normal! Acum de la Mos Craciun isi doreste un cal adevarat, nu unul de jucarie. Pentru ca de un an de zile face echitatie, ii place foarte mult, asa ca Mosul o sa ii aduca.

Avem unde sa il tinem, normal, la centrul de echitatie, unde merge.

Are trei mari pasiuni Maria: echitatia, inotul si tenisul. Plus ca ii place foarte mult sa si deseneze, este un copil foarte smart si as putea sa spun ca este un fel de manager pentru, mine pentru ca imi tine evidenta la treburile de zi cu zi. Stie tot!”, a spus Oana Mizil pentru click.ro.

Luna decembrie este una speciala in familia Oanei Mizil. In aceasta perioada, mama si fiica se bucura de momente impreuna si de relaxare. 

„Am impodobit si bradul acasa – ce e drept nu a fost doar un brad, ci doi braduti. Unul in living, pe care Maria l-a vrut sa fie impodobit in alb si cu multe animalute in el, iar in camera ei a mai impodobit unul cu podoabe de culoare roz si globulete in forma de dulciuri”, a mai spus Oana Mizil, in varsta de 47 de ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri Monden

Articole recomandate

Citeste si despre