Cabral, marturisire emotionanta despre mama sa: "Mi-a zis cu lacrimi in ochi ca-i pare rau de doua chestii"

/ / Modificat: 2023-06-10
Cabral, marturisire emotionanta despre mama sa:

Cabral este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV. A stat mereu departe de scandaluri si nu a vorbit niciodata prea mult despre viata sa privata, dar nici despre copilaria lui. Nu a avut deloc o viata usoara, iar dezvaluirile sale recente scot la iveala o suferinta uriasa pe care realizatorul TV a purtat-o ani la rand in suflet. 

Cabral a facut recent marturisiri emotionante despre mama sa. Parasit de tata la doar cateva saptamani dupa ce a venit pe lume, Cabral nu a avut o copilarie usoara. 

Prezentatorul TV a avut un moment de sinceritate și a ținut să-i mulțumească mamei lui pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut:

„Mama, cand am facut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi in ochi ca-i pare rau de doua chestii legate de mine. Ca se gandeste acum ca m-a urecheat cam des. I-am zis ca avea si de ce. Si ca eu nu stiu nici acum, dupa multi ani, daca as sti sa fac mai bine decat a facut ea. Si ca n-are rost sa se gandeasca daca a facut si chestii mai putin bune… mai bine se gandeste la cat de greu a inceput viata si cat de multe lucruri a reusit sa faca ea, prin puterile ei.

Si mi-a mai zis ca-i pare rau ca n-au fost bani sa ma dea la niste scoli din alea mai cu mot. Ma manca limba sa-i spun ca daca ma trimitea la scoli mai bune… nu eram chiar atat de tembel acum. Dar m-am gandit ca-mi livreaza vreo doua dupa ceafa… si n-am zis. Dar i-am recunoscut ca, probabil, m-ar fi ajutat treaba asta. Si ca, din nou, a facut atat de multe bune, cu toate sansele potrivnice, incat gandurile astea efectiv nu-si au rostul”, a transmis Cabral.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc"

Nascut dintr-o mama romanca si un tata de origine congoleza, prezentatorul TV a crescut fara prezenta tatalui. 

„Am invatat sa muncesc, sa gandesc, sa cresc. Am pornit in viata parasit de tata la doar cateva saptamani de viata. Cu o mama de la tara, de la coada vacii, de la care am invatat ca te poti ridica, poti invata, poti alege orice cariera vrei tu… daca esti dispus sa muncesti pentru asta. Si daca ai incredere in tine. Apoi eram patru suflete intr-un apartament de doua camere si ieseam din casa incaltat cu singura pereche de mergatori crapati la incheieturi.

Am descarcat TIR-uri cu carca, am carat moloz pe santier, am schimbat roti, am sudat garduri..(..) De-asta iti spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu esti bine. (..) Ai incredere ca poti”, a fost mesajul transmis de Cabral pe blogul lui.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre