Cabral, in tensiuni cu fosta sotie. Ce i-a interzis Luana sa mai faca public

/ / Modificat: 2021-10-06
Cabral, in tensiuni cu fosta sotie. Ce i-a interzis Luana sa mai faca public

Prezentatorul TV Cabral si fosta lui sotie, Luana Mitran, au in continuare o relatie tensionata. Cabral a dezvaluit in urma cu cateva luni ca fiica lui cea mare nu ii mai vorbeste, fara sa dezvaluie insa motivul pentru care adolescenta refuza sa mai comunice cu el. 

Luana a intervenit in acest scandal si a marturisit ca fiica ei nu isi doreste sa apara public sub nicio forma, iar tatal sau stie foarte bine acest lucru. Mai mult, fosta sotie a lui Cabral i-a interzis acestuia sa ii mai pronunte public numele fiicei lor, Inoke. 

Cabral pare ca a inteles mesajul, din moment ce nu si-a felicitat fiica de ziua ei. Aceasta a implinit 19 ani pe 29 septembrie. Pe retelele sociale, prezentatorul TV nu a scris niciun mesaj.

Recent, prezentatorul de la Pro TV sustinea ca fata s-a maturizat si nu mai are nevoie de un sfat de la tatal ei, motiv pentru care a ales sa pastreze distanta.

“Sunt pe lista neagra aici, la fata cea mare, ca e suparata pe mine si nu comunicam. Asa sunteti voi cand sunteti… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, stie, a aflat, ca Andreea Ibacka este insarcinata. O sa aflam daca are vreo reactie. E perioada aceea dificila in viata…”, a declarat Cabral in emisiunea “Vorbeste lumea”, de la PRO TV.

Taguri Cabral copii

Articole recomandate

Citeste si despre