Brigitte, probleme mari cu fiul sau. A cerut ordin de restrictie: "Mi-a fost rusine sa spun pana acum"

/ / Modificat: 2020-06-22
Brigitte, probleme mari cu fiul sau. A cerut ordin de restrictie:

Fosta sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte, a recunoscut pentru prima data ca are probleme cu fiul sau. Aceasta a ajuns la sectia de Politie din Voluntari din cazua baiatului sau, Robert Sfat.

Duminica noapte, casa vedetei a fost vandalizata de prietenii fiului ei si nu este prima data cand se intampla acest lucru, dupa cum a marturisit chiar ea.

Acestia i-au furat masina si au distrus-o, deoarece se aflau sun influenta bauturilor alcoolice si a substantelor interzise. 

"Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat masina azi noapte. Au intrat in casa la mine cand dormeam. Eu am muncit de dimineata pana seara. Vin in casa sub influenta substantelor interzise. Este a doua masina pe care mi-au furat-o. Vin in casa la mine fara sa stiu si imi distrug casa, sparg lucruri. Imi fura si hainele pe care le am la uscat.

Este a doua masina pe care mi-au furat-o si au distrus-o. Eu muncesc ca sa repar ce face el," a declarat Brigitte pentru VIVA!.

Adevaratul motiv pentru care a divortat de Ilie Nastase

Brigitte a dezvaluit pentru prima data adevaratul motiv al divortului de Ilie Nastase. Ea a spus ca in timpul casniciei cu fostul tenismen erau mai mereu chemati la Politie din cauza fiului ei, iar din acest motiv au ajuns la despartire.

"Fiul meu are probleme cu substantele interzise de la 14 ani. L-am internat si la dezintoxicare. Anturajul l-a adus in halul acesta. Nu am ce sa-i mai fac. I-am dat niste bani care i se cuveneau, dupa ce am vandut un imobil. Am vrut sa-i cumpar casa lui, dar erau prea putini bani. Eu nu il mai primesc in casa. Vine cu prietenii lui si beau, consuma ce consuma fara sa stiu. Motivul divortului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru ca eram mereu chemati la Politie. Mi-a fost rusine sa spun pana acum," a mai marturisit Brigitte.

Brigitte si-a crescut singura fiul, dupa ce tatal acestuia a decedat cand copilul era mic. Ea mai are o fiica din cea de-a doua casnicie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre