Boris Johnson a devenit tata pentru a saptea oara. Sotia lui Carie a adus pe lume o fetita

/ / Modificat: 2021-12-11
Boris Johnson a devenit tata pentru a saptea oara. Sotia lui Carie a adus pe lume o fetita

Boris Johnson, premierul britanic, este acum tatic pentru a saptea ora. Sotia lui, Carie Symonds, a adus pe lume o fetita la scurt timp dupa ce a pierdut o sarcina. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara. Ei mai au împreună un băiețel, pe nume Wilfred, născut în aprilie 2020. 

„Prim-ministrul și doamna Johnson sunt încântați să anunțe astăzi nașterea unei fetițe sănătoase la un spital din Londra. Atât mama, cât și fiica se simt foarte bine. Cuplul ar dori să mulțumească echipei geniale de maternitate pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat”, notează Sky News.

Pana de curand, premierul britanic in varsta de 57 de ani nu a dorit sa spuna cati vopii are. In luna septembrie el a spus adevarul si a marturisit ca are in total 7 copii. 

Acesta are patru copii cu fosta soție Marina Wheeler, un copil născut în 2009 ca urmare a unei aventuri cu consultantul în artă Helen Macintyre, iar acum doi copii cu actuala sa soție, Carrie, mai tânără cu 24 de ani decât el.

Carrie Johnson, în vârstă de 33 de ani, a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil în iulie anul acesta. Ea a dezvăluit, de asemenea, că a avut un avort spontan la începutul acestui an și că, deși s-a simțit „incredibil de binecuvântată” să fie din nou însărcinată, „de asemenea, m-am simțit plină de nervi”.

Taguri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre