Boala neobisnuita de care sufera cei trei copii ai Mirelei Boureanu Vaida

/ / Modificat: 2022-01-12
Boala neobisnuita de care sufera cei trei copii ai Mirelei Boureanu Vaida

Prezentatoarea TV Mirela Boureanu a marturisit ca trece prin momente grele cu cei trei copii ai sai. Micutii sufera de o boala neobisnuita, iar aceasta afectiune a adus-o in pragul disperarii pe realizatoarea TV. 

Mirela Vaida a povestit recent că fetița și cei doi băieți ai săi au primit un diagnostic teribil din partea medicilor, iar boala de care suferă micuții a adus-o în pragul disperării.

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, are trei copii, o fată și doi băieți, iar vedeta a povestit recent că aceștia au fost diagnosticați cu o boală rară. Micutii au avut aceasta problema inca de la nastere. Mirela a marturisit ca uneori, pielea micutilor se usuca atat de rau incat le apar rani. 

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a declarat ea.

După ce s-a consultat cu mai mulți medici, prezentatoarea de la Acces Direct, a găsit o soluție, iar acum are mare grijă ca totul să fie ținut sub control.

Mirela Boureanu mai vrea un copil 

Desi este mamica a trei copii, Mirela Boureanu a marturisit ca ea si sotul sau isi mai doresc un copil. 

 „Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident. Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul”, a spus Mirela Vaida pentru OK!Magazine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre