Bianca Dragusanu a recunoscut ca era agresata fizic de fostul sot. Fiica ei Sofia, foarte afectata

/ / Modificat: 2020-12-29
Bianca Dragusanu a recunoscut ca era agresata fizic de fostul sot. Fiica ei Sofia, foarte afectata

Bianca Dragusanu a recunoscut intr-un final ca a fost batuta de fostul sau sot, Alex Bodi. Desi in spatiul public au aparut imagini terifiante cu Bianca Dragusanu, in care era practic desfigurata in urma loviturilor primite, aceasta a negat ca ar fi fost agresata fizic in perioada in care era impreuna cu omul de afaceri. 

In cadrul unui interviu recent pentru emisiunea "Trairi alaturi de Andreea Mantea", Bianca a marturisit ca a fost batuta de Alex Bodi si ca fiica ei, Sofia, a fost foarte afectata dupa ce a vazut-o plina de vanatai

Bianca Dragusanu a marturisit ca si-a pacalit fiica ca este machiata pentru Halloween ori de cate ori avea semne pe fata. 

Andreea: Dar spune-mi, e adevarat ca te-a si lovit?

Bianca: Da! E adevarat. Nu am recunoscut pana acum.

Andreea: Sofia a fost afectata? stiu ca se atasase de fostul tau sot.

Bianca: Da!

Andreea: Dar cum a reactionat cand te vedea…

Bianca: Incercam sa ascund totul cu machiaj. Ii spuneam ca sunt machiata de Halloween. Ma vedea apoi si ma intreba de ce nu s-a dus machiajul dupa ce m-am spalat pe fata…

Bianca a cerut ordin de protectie 

La inceputul anului, Bianca Dragusanu a fost batuta crunt de Alex Bodi. In urma episodului violent, Bianca a mers la politie si a depus o plangere impotriva fostului sot, acuzandu-l de violenta fizica. Impotriva lui a obtinut si un ordin de protectie, dar Bianca Dragusanu nu a continuat actiunea in instanta. Si-a retras plangerea la cateva zile de la depunere.

”Pentru emiterea ordinului de protectie provizoriu s-a retinut ca, la data de 14.03.2020, agresorul B. A. N., in timp ce se afla in Orasul Voluntari, in dreptul cafenelei Starbucks, a agresat-o fizic pe victima prin aceea ca a tras-o de par de mai multe ori, a bruscat-o si a strans-o de brate”, se arata in documentul citat de cancan.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Agresivitatea fizica

Articole recomandate

Citeste si despre