Bianca Brad, despre drama pe care a trait-o dupa ce si-a pierdut fetita. "Iti vine sa-ti smulgi bratele"

/ / Modificat: 2019-09-24
Bianca Brad, despre drama pe care a trait-o dupa ce si-a pierdut fetita.

Bianca Brad, fost manechin de succes in anii '90, a trecut prin cea mai mare incercare a vietii sale, care o urmareste si acum. In urma cu 12 ani a nascut o fetita moarta, din cauza unei malformatii la inima.

Pentru fosta Miss Romania a fost o durere fara margini, mai ales ca in saloanele clinicii din Germania unde era internata se auzeau plansetele bebelusilor. Dar si mai greu a fost cand a ajuns acasa si a constientizat cu adevarat ca fetita sa parasise aceasta lume.

"Te dor bratele fizic pentru ca te strangi foarte tare imaganinadu-ti ca iti tii copilul in brate. Iti vine, pur si simplu, sa-ti smulgi bratele pentru ca iti dai seama ca nu ai niciun copil", a povestit Bianca Brad in emisiunea Refresh de la Antena Stars.

Si-a luat "La revedere" de la fetita sa

Ea a povestit ca, la insistentele asistentelor si cu ultimele puteri, a tinut-o in brate pe micuta Emma, pentru cateva clipe.

"Asistentele m-au sfatuit sa o vad, pentru a nu regreta mai tarziu. Desi imi era foarte greu, mi-am spus cu <> Si am tinut-o in brate pentru a-mi lua "La revedere." Dar poate a fost mai bine asa decat sa o vad chinuita, operata, suportand durerea," a mai spus fostul manechin.

"Depresia este foarte parsiva"

Bianca Brad a vorbit si despre momentele crunte de depresie prin care a trecut dupa ce si-a pierdut fiica, cand a vrut sa-si puna capat zilelor. Ea nu iesea din camera, nu manca, nu radea, iar daca se intampla se simtea vinovata.

"Am cautat pe internet metode sigure, pentru ca nu doream sa fiu o povara pentru nimeni. Ma gandeam sa las totul in ordine, sa scriu scrisori, sa intregistrez mesaje. Eu, in fata prietenilor, eram bine, zambeam, faceam planuri, dar in mintea mea ma gandeam cum sa-mi iau viata. Depresia este foarte parsiva," a povestit Bianca Brad.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre