Bernie Ecclestone a devenit tata la 89 de ani

/ / Modificat: 2020-07-02
Bernie Ecclestone a devenit tata la 89 de ani

Bernie Ecclestone, fost administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, a devenit tata la 89 de ani. Sotia sa, Fabiana Flosi, a nascut primului copil al cuplului, un baietel, informează blick.ch.

„Totul a fost foarte usor. In 25 de minute a venit pe lume“, a declarat Fabiana Flosi, in varsta de 44 de ani, pentru Blick. Bernie Ecclestone s-a declarat mandru: „Avem un fiu numit Ace. Sunt atat de mandru!“, noteaza news.ro. 

Ace este primul fiu al lui Ecclestone, care mai are trei fete, din casatorii anterioare. Cea mai in varsta, Deborah, din prima casatorie, cu Ivy Bamford, are 65 de ani. Cu a doua sotie, Slavica Radici, Ecclestone are doua fete, Tamara si Petra, de 35, respectiv 31 de ani. Ecclestone are totodata cinci nepoti.

Bernie si Fabiana s-au casatorit in 2012, in Elvetia. Bernard „Bernie“ Charles Ecclestone a fost indepartat de la conducerea Formula One Group, administratorul drepturilor comerciale ale F1, la inceptul anului 2017, cand noul patron al Marelui Circ a devenit societatea americana Liberty Media. Sub conducerea lui Ecclestone, F1 a generat venituri de la 12 milioane de dolari la inceputul anilor 90 pana la 1,8 miliarde de dolari in 2014, bani proveniti de la sponsori, televiziuni, organizatori de mari premii, turism si merchandising.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre