Bebelusul lui Nicole Cherry, primele probleme de sanatate: "Ne incarcam cu multa rabdare"

/ / Modificat: 2021-12-07
Bebelusul lui Nicole Cherry, primele probleme de sanatate:

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasa etapa a unei femei. Tanara artista a devenit mamica pentru prima oara. Viata ei s-a schimbat radical de cand a venit pe lume fetita ei. Cu toate acestea, cantareata a marturisit ca trece printr-o perioada mai dificila in aceste momente, caci bebelusa ei are deja colici. 

„Nu pot să zic că am avut o noapte grea, dar au început și la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne încărcăm cu multă răbdare. Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.

Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă. Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot.

Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.

Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a spus Nicole Cherry la Vorbește lumea.

Nicole Cherry, criticata dur ca nu isi alapteaza fetita

Artista a fost asupru criticata in mediul online dupa ce a publicat pe retelele de socialiazare o imagine in care isi hraneste fetita cu biberonul. 

„Eu nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă. Am pus o poză în care era alăptată cu biberonul, m-au certat, m-am enervat foarte tare. Eu consider că în timpul sarcinii niciodată nu am vorbit prea mult și nici nu am exagerat.

Mi s-a părut că este atât de a mea încât nu am putut să le zic fetelor că așa o să fie și la ele. Mi se pare că fiecare mamă trebuie să învețe împreună cu copilul ei. O mamă trebuie să fie mamă pentru puiul ei, nu pentru alții pe internet. (…)

Fiecare alege să își crească copilul într-un fel și trebuie să acceptăm acest lucru și să nu ne mai dăm cu părerea. Ar trebui să ne înțelegem, noi între noi.”, a mai zis ea.

Articole recomandate

Citeste si despre