Baietelul lui Jorge prefera papusile si se imbraca in rochite:" Am simtit sa il sustin neconditionat"

/ / Modificat: 2020-12-03
Baietelul lui Jorge prefera papusile si se imbraca in rochite:

Daca alti baietei prefera masinutele si jocurile video, fiului lui Jorge, in varsta de 4 ani, are cu totul alte preferinte si pasiuni. Cantaretul a povestit ca fiul sau se considera fetita si ca ii place sa se joaca cu papusile, sa se imbrace in rochite si sa isi faca unghiile.

Artistul a postat pe retelele de socializare cateva imagini dintr-o vacanta pe care a petrecut-o la munte impreuna cu familia, insa fanii l-au criticat dur dupa ce au observat ca baietelul in varsta de 4 ani avea unghiile facute cu oja.

„Te rog, nu! Nu-i mai faceti unghiile, nu-l mai imbracati in rochite, etc. Nu faceti decat sa-i impregnati in creier ca poate fi si altfel decat baietel. Este pacat pentru ca este un baietel atat de bun si frumos. Va apreciez ca familie!', a fost mesajul unei admiratoare.

Jorge a reactionat foarte calm si i-a transmis admiratoarei sale ca el isi va sustine fiul oricare ar fi alegerile sale.

"Iti multumesc pentru grija, insa, noi gandim diferit. David vrea singur sa se imbrace in rochite, sa se joace cu papusile, sa se dea cu oja. Iar, noi nu vrem sa-l frustram sau sa-l constrangem pentru ca sau ca. Normalul lui David e sa fie ce vrea el, cand vrea el si cu cine vrea el', a fost raspunsul cantaretului. Jorge le-a spus fanilor ca isi iubeste fiul neconditionat, asa cum vrea el.

„Da, la inceput a fost greu. Initial, eu ma impotriveam. Apoi imi scria lumea si aveam dubii. Dupa un timp am simtit sa il sustin neconditionat. De fapt, asta inseamna iubirea. Nu sa il iubesc cum vreau eu, ci sa il iubesc cum vrea el. La multi ani, romani de pretutindeni, de orice culoare si de orice orientare religioasa sau sexuala!', a conchis Jorge.

Nu ma deranjeaza, poate alege ce vrea sa fie cand va fi mare

Jorge a marturisit ca isi va sustine fiul si spera ca societatea sa evolueze si sa accepte si lucrurile diferite, pe care alti oameni le aleg in viata lor.

”Am crezut ca in sfarsit a venit un barbat in casa. si, cand colo, el se joaca cu papusile si imi cere sa-l dau cu oja.  L-am dat o data, de ce sa nu o fac. Nu ma deranjeaza, poate alege ce vrea sa fie cand va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o papusa si a trebuit sa mergem multi kilometri pana la magazin sa i-o iau. S-a dus glont la papusa si a luat-o. L-am intrebat daca vrea si o masinuta. M-a repezit, mi-a spus ca nu, cum adica sa-i iau masinuta? In alta zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care imi scriu cum e posibil sa fac asa ceva. Nici nu stiu ce sa le raspund. Sper ca, pana fiul meu va fi mare, sa fie o societate de oameni mai destupati la minte”, a povestit Jorge la TV, citat de playtech.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre