Baiatul cel mare al lui Cove s-a mutat in Spania, alaturi de mama lui. Cum a primit actorul vestea

/ / Modificat: 2024-02-03
Baiatul cel mare al lui Cove s-a mutat in Spania, alaturi de mama lui. Cum a primit actorul vestea

Cove este un om de televiziune si un actor implinit, dar si un tata fericit.

Artistul are doi baieti, in varsta de 14 si, respectiv, 8 ani, din relatii diferite.

Recent, fiul cel mare al prezentatorului a decis sa plece din Romania, pentru a locui alaturi de mama lui, in Spania.

Bogdan Matei este baiatul lui Cove din casnicia cu Maria Movileanu si pana de curand locuia alaturi de Cove, de actuala lui sotie, Florentina, si de fratele lui mai mic, Mihai Razvan.

Ajuns la varsta adolescentei, baiatul lui Cove s-a mutat alaturi de mama lui in Spania si s-a reorientar si din punct de vedere profesional.

Daca pana acum parea ca ii calca pe urme tatalui sau, dorindu-si sa devina actor, baiatul s-a razgandit si acum isi doreste sa fie cantaret. A ramas in sfera artistica, insa si-a indreptat atentia catre un alt domeniu.

"S-a reorientat. Momentan, locuieste in Spania, alaturi de mama lui. E pasionat de muzica. E un artist, in esenta. Dar nu stiu daca mai e atat de atras de actorie. E greu, domnule. Nu am sa mint sa zic ca e usor. Insa, nici noi cand eram adolescenti nu cred ca am fost o sarcina usoara pentru parinti. Bogdan e un baiat inteligent, crescut cu notiuni precum respect si bun-simt. Incerc sa ma adaptez, sa inteleg, sa impun niste limite. E o provocare continua adolescenta, dar o depasim noi…", a declarat actorul, intr-un interviu pentru Ciao.ro.

In ceea ce-l priveste pe baiatul cel mic, Cove a povestit ca acesta este pasionat de sport, in special de fotbal. Are cateva echipe favorite si fotbalisti preferati, insa este inca mic pentru a-si da seama incotro vrea sa se indrepte pe viitor.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre