Asa tata, asa fiu! Ce face baietelul lui Cabral cand vede mancare

/ / Modificat: 2023-08-22
Asa tata, asa fiu! Ce face baietelul lui Cabral cand vede mancare

Cabral Ibacka a recunoscut, in repetate randuri, ca este un gurmand. Prezentatorul de la Pro TV iubeste mancarea si are noroc cu o sotie care gateste preparate delicioase. Se pare insa ca in familia lui nu este el singurul care iubeste sa manance. Cel mai mic dintre copiii sai ii calca pe urme, fiind un pofticios si jumatate.

Intr-un interviu acordat recent, Cabral a povestit ca Tiago, baietelul lui, mananca destul de mult, iar atunci cand vede pe cineva ca merge cu farfuria la masa, se duce si el.

„Nu mananca mult, mananca tot! Nu exista asa ceva, zici ca e cos de gunoi! Nu exista asa ceva! Orice arunci de mancare in el ia. Se ridica de la masa, termina mancarea, daca te vede ca mergi cu o farfurie catre masa se intoarce: Sa vedem ce avem aici! Intrebi: Vrei de la mine? Da! Ia de la mine, poftim, ia de la mine jumatate! Mananca cu tine, termina mancarea, intrebi: Ai terminat, gata? Iti e foame? Nu! Gata papa! Zici: Ce vrei, apa? Ia apa! Bea apa, ne ridicam de la masa, iar daca trece mama lui cu o farfurie spre masa zice: Opa, farfurie! Ce avem? Doamne fereste! Nu exista asa ceva!”, a povestit Cabral, pentru EGO.ro.

Prezentatorul de la „Ce spun romanii” a spus ca in timp ce Tiago seamana mai mult cu sotia lui, cele doua fiice ale sale il mostenesc. Atat Namiko, in varsta de 4 ani si jumatate, cat si Inoke, fiica cea mare a lui Cabral din prima casatorie, au mostenit cele mai multe trasaturi de la el. Cu toate acestea, vedeta de televiziune nu isi doreste sa le influenteze deciziile in alegerea carierei. Fiica sa cea mare, Inoke, a plecat sa lucreze in Olanda dupa terminarea studiilor, iar recent Cabral, sotia lui si cei doi copii mai mici au mers la ea in vacanta sa o viziteze.

„Tiago este al Andreei. Are de la mine ochii, foarte putine chestii. Fetele, in schimb… Nu neaparat! Isi aleg alte meserii, nu trebuie neaparat sa apara la televizor! Dar nu tine de mine, tine de ele! La mine educatia este simpla, iti dau la dispozitie tot ce ma duce capul si alegerile sunt ale tale, eu te sprijin. Asa este corect, nu? Nu tine de mine! (n.r. daca o sa apara la televizor)”, a mai spus Cabral, in acelasi interviu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedere copii Cabral copii

Articole recomandate

Citeste si despre