Aris, fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu: „Mama cand o sa vada o sa zica de ce ai spus asta?”

/ / Modificat: 2023-11-02
Aris, fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu: „Mama cand o sa vada o sa zica de ce ai spus asta?”

Aris si Alexia Eram au format una dintre cele mai puternice echipe ale sezonului 6 America Express. Cei doi au ajuns in finala, dupa cum spun unele surse, insa nu ar fi plecat totusi acasa cu marele premiu de 30.000 de euro. 

Experienta de la America Express a fost una uimitoare pentru cei doi frati. Ei au recunoscut ca participarea la aceasta competitie i-a unit si ca acum au o relatie mult mai stransa. Invitati in podcastul Giuliei Anghelescu, Aris si Alexia au facut dezvaluiri surprinzatoare despre copilaria lor.

Aris a fost exmatriculat de la liceu o saptamana 

Aris a dezvaluit in premiera ca in perioada liceului a fost exmatriculat pentru o saptamana dupa ce a dat cu spray cu piper in baia institutiei. 

„Daca aveam trei absente sau intarzieri nemotivate aveam detentie sambata. Am ajuns o data, dar nu pentru intarziere, alte lucruri. Ne dadeau teme, lucruri de facut care aveau legatura cu greseala pe care ai facut-o, ca sa o intelegi”, a explicat Alexia Eram, in podcastul „Badassmom”, conform unica.ro.

Daca Alexia nu a putut uita de regulile stricte impuse la liceul de prestiugiu in care au studiat, Aris a avut parte de o experienta pe care nu o va uita niciodata. 

„Mama când o să vadă o să zică «De ce ai spus asta?». Mai rau decat detentia este sa fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o saptamana. Mi se pare o prostie pentru ca nu faci nimic. Nu-ti dau nicio tema, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

Totul a pornit de la o joaca, isi aminteste Aris, care si-a dorit la vremea aceea doar sa testeze un spray cu piper pe care-l avea deja de ceva vreme la el si caruia nu-i stia exact utilizarea. Totusi, ce trebuia sa fie o simpla incercare s-a transformat rapid intr-un incident care a alarmat toate cadrele didactice.

„E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai stiu de ce l-am cumparat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten sa mergem in baia scolii sa-l incerce el. Am mers cu cativa prieteni, haha, prietenul da cu spray putin. Iesim tusind putin, ne ducem la ora.

Mergem la ora si prietenul meu se duce la baie. Se intoarce stresat. A vazut profesori de fizica si stiinte care intrau cu masca de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat doua sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta in clasa noastra, ne-a scos de acolo, zici ca eram la politie, ne-au luat separat sa ne intrebe. Ziua urmatoare s-au inchis toate baile, pentru ca a intrat in aerisire, si am fost exmatriculat o saptamana”, a continuat acesta.

Aris studiaza la o facultate din Barcelona 

Aris a marturisit ca isi doreste sa se intoarca in Romania dupa terminarea studiilor in Spania.

„Imi doresc sa ma intorc in Romania, deoarece aici am mai multe conexiuni care ma pot ajuta sa-mi pun planurile in aplicare.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatie vedete copii Vedete copii Amintiri copii

Articole recomandate

Citeste si despre