Antonia si Alex Velea, dezvaluiri din viata de familie. Cine este „politistul rau” in educatia copiilor

/ / Modificat: 2024-04-18
Antonia si Alex Velea, dezvaluiri din viata de familie. Cine este „politistul rau” in educatia copiilor

 

Alex Velea si Antonia formeaza impreuna o familie frumoasa alaturi de cei doi fii ai lor, Dominic si Akim. Cuplul este impreuna de peste un deceniu, iar venirea pe lume a copiilor lor le-a adus o adevarata bucurie. Cu toate acestea, cresterea copiilor vine si cu responsabilitati suplimentare, pe care cei doi artisti le gestioneaza in moduri diferite.

In cadrul podcastului „Prieteni Adevarati”, Alex Velea si Antonia au discutat despre modul in care isi educa copiii. Alex Velea a mentionat ca Antonia este mai stricta in rolul de mama, in timp ce el adopta o abordare mai relaxata in cresterea baietilor. 

„Alex Velea: Antonia este mai exigenta. Dar de bun augur, adica in favoarea lor, nu in detrimentul lor. Esti rautacioasa.

Antonia: Nu e ca sunt rautacioasa.

Alex Velea: Eu am fost prea prieten cu baietii mei, de exemplu, si acum nu prea am mare autoritate in fata lor.

Sunt un fular ud. Pana si la astea ca le aplic vreo corectie, vezi ca te incing, iti fac, iti dreg, haha, mi-ai mai zis, lasa.

Antonia: Eu sunt mai panicata sa nu deranjeze pe altii. Mereu sunt in garda, nu mai face asa. El nu face din astea. Eu ii atentionez intruna. Poate prea mult.

Alex Velea: Tu esti si mai panicoasa decat mine. Tu daca vezi ca gresesc acum, esti convinsa ca o sa persiste in greseala aia si o sa se amplifice toata treaba asta ca un bulgare de zapada si o sa faca din ce in ce mai rau.

Antonia: Nu, doar ca se obisnuiesc asa.

Alex Velea: Eu sunt sigur ca e o chestie copilareasca, au gresit sau au fost obraznici pentru ca sunt copii si nu au constientizat ca nu trebuie sa te porti asa si sa scoti cuvintele alea pe gura. Nevasta mea ii taxeaza pe loc.

Antonia: Daca se repeta intruna, trebuie sa ii atentionezi.

Alex Velea: Nu se repeta intruna.

Antonia: Ei, nu se repeta.

Alex Velea: Bine, Antonia...

Antonia: Ok, vorbim acasa despre asta”, au spus Alex Velea și Antonia. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Antonia copii

Articole recomandate

Citeste si despre