Anna Lesko, revoltata dupa ce a fost pusa la zid: "Cu spume la gura imi scrii ca sunt o mama imorala"

/ / Modificat: 2019-10-03
Anna Lesko, revoltata dupa ce a fost pusa la zid:

Cantareata Anna Lesko este foarte activa pe retelele de socializare. Desi are o viata artistica agitata si un baietel pe care il iubeste enorm, artista a marturisit mereu ca isi doreste cu ardoare sa se mentina frumoasa si sexy. 

De foarte multe ori, cantareata posteaza pe paginile sale de socialiare imagini in care apare in ipostaze foarte sexy. Daca barbatii se intrec in a-i face complimente, femeile nu sunt atat de incantate de atitudinea vedetei si au pus-o la zis, spunandu-i ca astfel de ipostaze nu sunt demne pentru o mama. 

Revoltata de criticile care i se tot aduc in ultima perioada, Anna Lesko le-a transmis un mesaje dur doamnelor care o jignesc. 

"Nu iti face griji pentru Adam, fiul meu"

Tu,femeie domestica,nu ai curajul sa scoti capul din ograda ta decat cand este vorba despre o barfa si de a jumuli pe vreo "curajoasa" care te orbeste trecand strada. Esti rea si neagra in cerul gurii, latri toata ziua pana si la umbra ta. Ai uitat sa te iubesti pe tine, nu mai vrei de fapt sa te mai placi. Dai vina pe copil pt corpul tau dezordonat, invinuiesti barbatul pentru depresiile si complexele tale, cauti oriunde motive pentru nefericirea ta, dar raspunsurile tot la tine sunt si tot tu poti schimba asta. Stai si te complaci intr o situatie sau alta te acresti pe zi ce trece, te constipi,iti cresti copii conform starilor iar barbatul nu te mai suporta. Si ghici ce?!

Tu tot mai dependenta devii de el, iar el drept raspuns te respinge. Tu suparata, ciufulita, umflata de plans, molfaind cu gura plina de carbohidrat asezonat cu un mezel, indesi mancarea cu degetul aratator fara sa constientizezi sursa ta de disconfort emotional, plina de reprosuri, dar fara sa cauti solutii te pui in fata gadgetului sa "navighezi" prin online si imi trantesti cate o "scrisoare"electronica, bogata in morala, sfaturi cum sa imi cresc copilul,ce educatie sa ii dau si cat de grav este ca m-am despartit de tatal copilului meu.

Ma condamni intruna sa fiu arsa pe rug pentru feminitatea si sexualitatea din mine cu care am fost inzestrata si pe care am cultivat o in dealungul anilor. Evident ca "boala" de care suferi tu nu te lasa sa vezi altfel decat negativ explorarea feminitatii mele. Eu nu sunt vulgara. Sunt senzuala,cu un sex-appeal puternic, asumat si cu un mesaj artistic daca poti sa l citesti printre randuri. Postarile mele sunt presarate cu o autoironie, putin sarcasm, umor si mult fun.

Cu spume la gura imi scrii ca sunt o mama imorala. Serios?! Cine esti tu sa dai sfaturi sau sa ai o opinie sau sa judeci atat de aspru statutul meu de mama, darul suprem de la Dumnezeu?! Ce stii tu despre mine?! Nimic! Nu poti forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei. Scena imi permite sa fiu oricine acolo, sa intruchipez cele mai senzuale si adanci stari, vise, mesaje atat prin melodiile mele cat si prin limbajul trupulul, coregrafie, scenografie, lumini si atmosfera,. Dar ce nu stii tu este ca odata coborata de acolo ma transform intr o femeie reala,intr o mama,intr o gospodina si iubita.

"As putea sa iti dau lectii in multe privinte"

Ce nu stii, tu, este ca as putea sa iti dau lectii in multe privinte, un gust estetic bine dezvoltat, la multe de a le casei de la a croseta, coase, gati,a face curetenie impecabila .Crescuta mult timp la tara,isteata foc te mananc pe paine in gospodarie dar si in ceea ce priveste menirea unei femei. Am observat si cativa barbati comentand privind partenera de viata ca pe o bona sau femeie de serviciu. Ea insumeaza mult mai mult de atat,ea poate fi universul tau doar sa ii dai o sansa.

Nu te mai lasa pacalita de imaginea mea artistica, in aproape 20de ani de cariera in muzica nu am facut acest gest,sa mi te adresez.Si nici nu o sa ma vezi curand facand asta din nou. Nu consider necesar sa ma cunosti altfel decat prin muzica si spectacolele mele. Dar insistenta ai devenit prin lectiile de viata pe care mi le dai si esti din ce in ce mai in ceata .Am simtit ca fiind oportun sa iti insir cateva randuri pt a ne lamuri ca, Draga hater, sunt foarte bine, sanatoasa, aici unde ma aflu.

Sunt iubita,respectata si apreciata de cei care imi sunt aproape si ma cunosc. Am putini oameni pe care i-am lasat sa ma cunoasca asa cum sunt si nu vreau mai mult. Nu iti face griji pentru Adam ,fiul meu, care fii sigura ca primeste o educatie aleasa. Am mare grija sa ii insuflu importanta familiiei, rolul meu si al tatalui sau in viata lui, chiar daca nu mai suntem parteneri de viata. Adam este si va fi puntea intre noi, unde ne vom intersecta in interesul fiiului nostru. Si ca sa iti raspund la intrebarea ta:”Ce o sa zica fiul tau?”, Adam daca ar avea ocazia te ar lamuri pana si pe tine, de ce mami a lui este citez" bomba sexi, pentru ca este o artista,cand va fi o contabila se va comporta ca atare. Imi iubesc copilul mai presus de orice.

"Sfasii tot cand vine vorba despre Adam"

Ma transform intr-o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut casatoria era o institutie mai pragmatica, dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chrstiune economica ca un oarteneriat pe viata unde respectul prima iar dragostea chipurile aparea pe parcurs.

Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa "o veni sau nu la mine astazi":))). Am ales sa ma despart de tatal copilului meu avand motive temeinice. Da sunt o mama singura si nu este usor ,imi castig existenta pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasa care iti aduce multa satisfactie emotionala, dar si foarte solicitanta. Sunt o norocoasa si o luptatoare.

Iarta-ma ca ti-am spus atat de multe neobisnuit mie dar atat de putine pt tine. Totusi sper ca intr o zi vei inceta sa imi trimiti "scrisori" de "ingrijorare pentru mine si te vei concentra la a ta gradina sa devina frumoasa,ingrijita,cu un parfum floral si fructat al tau si unic,o gradina luminoasa unde te poti opri pt un minut sa inspiri aerul el bogat in diverse arome si sa exclami" Este extraordinara femeia asta"!

Cu drag, a ta Anna!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre