Angelina Jolie vrea sa adopte inca un copil

/ / Modificat: 2006-06-20
Angelina Jolie vrea sa adopte inca un copil

Actrita americana Angelina Jolie a anuntat ca vrea sa adopte inca un copil si ca va dona o treime din veniturile sale pentru cauzele umanitare, intr-un interviu acordat CNN care va fi difuzat integral marti seara, relateaza AFP.


Actrita americana Angelina Jolie a anuntat ca vrea sa adopte inca un copil si ca va dona o treime din veniturile sale pentru cauzele umanitare, intr-un interviu acordat CNN care va fi difuzat integral marti seara, relateaza AFP.

"Da, da, vom adopta in curand", a declarat iubita lui Brad Pitt pentru emisiunea "Anderson Cooper 360°", primul sau interviu in SUA dupa ce a nascut o fetita la sfarsitul lunii mai in Namibia, pe nume Shiloh Nouvel.

Angelina Jolie, 31 de ani, a adoptat pana acum un baietel care va implini cinci ani in august din Cambodgia, pe nume Maddox, si o fetita, Zahara, nascuta in urma cu 18 luni in Etiopia.

"Nu stim din ce tara" va fi noul copil, a explicat starul din "Tomb Raider". "Avem in vedere mai multe tari. Va fi un echilibru intre ceea ce va fi mai bine" pentru Maddox si Zahara, a explicat ea.

Ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR), actrita a indicat, totodata, ca va dona o treime din veniturile sale pentru cauzele umanitare.

"Primesc un salariu ridicol de mare pentru ceea ce fac", a declarat ea razand.

"Este frustrant pentru oamenii care nu merg la fata locului, pentru ca doneaza bani si nu stiu unde ajung. Insa eu am sansa sa ma duc acolo", a subliniat actrita, care a efectuat mai multe vizite in tabere de refugiati in ultimii ani.

"Am sfarsit prin a-mi concentra eforturile asupra refugiatilor. La inceput, am mers in Cambodgia si am invatat multe lucruri despre situatia de acolo si refugiati", a povestit Angelina Jolie, indicand ca s-a produs in declic in mintea ei dupa ce a citit o carte despre ONU si actiunile sale in lume.

"Am citit capitolul despre refugiati si in el se spunea ca aproape 20 de milioane de persoane si-au parasit locuintele. Arata imagini din Rwanda si de pretutindeni, asta m-a socat. M-am intrebat cum era posibil ca eu nu stiam nimic despre asta", si-a amintit ea.

"Cu cat citeam mai mult, cu atat intelegeam ca este vorba de oamenii cei mai vulnerabili din lume", a adaugat actrita.

Anderson Cooper a precizat la randul sau ca Angelina Jolie insasi a ales emisiunea sa pentru a se exprima, cu ocazia zilei internationale a refugiatilor.

"Multe celebritati au cauzele lor si vorbesc despre ele cand au camerele in jurul lor, insa adevarul este ca Angelina Jolie stie despre ce vorbeste cand este vorba de refugiati. Ea nu numai vorbeste, ea se si implica", a afirmat jurnalistul.

ROMPRES

20 Iunie 2006



Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre