Andreea Marin sufera enorm. Violeta urmeaza sa plece la studii in SUA: „Deja am nopti in care nu dorm sau plang"

/ / Modificat: 2023-10-10
Andreea Marin sufera enorm. Violeta urmeaza sa plece la studii in SUA: „Deja am nopti in care nu dorm sau plang

Andreea Marin sufera enorm si a ajuns sa nu mai doarma noaptea din cauza fiicei sale, Violeta, care urmeaza sa plece in SUA pentru a studia Dreptul. 

Fosta Zana a Surprizelor spune ca ii este foarte greu sa se desparta de fiica ei, chiar daca stie ca Violeta este o fata foarte responsabila, independenta. Este foarte fericita pentru reusita ei si este sigura ca va avea succes, insa in sufletul sau are o apasare care nu-i da pace. 

„Zana Surprizelor” a marturisit ca are nopti in care plange sau nu poate sa doarma gandindu-se la despartire.

„Deja am nopti in care nu dorm sau plang, asta e adevarul. Si ea imi spune acelasi lucru: ‘Mama, mai este un an si ceva pana atunci, aproape 2 ani si eu deja ma gandesc ca nu ma pot desparti de tine’. Pe de alta parte eu o incurajez si ii explic ca si pe mine tatal meu, desigur nu fara inima stransa, m-a incurajat sa iau lumea in piept, sa imi pun mintea la contributie. De la la Bucuresti am calatorit in toata lumea datorita documentarelor pe care le-am facut.

Aveam 20 si un pic de ani. Nu i-o fi fost usor tatalui meu, care o buna bucata de vreme ne-a crescut singur, pentru ca mama mea s-a stins cand eram copii si asa mai departe. 

Nu i-a fost usor. Dar a inteles ca numai asa voi pricepe despre ce e vorba in viata si ce-i cu lumea in care traim”, a spus Andreea Marin in emisiunea lui Cristi Brancu, citat de romaniatv.net. 

Foto: Instagram/ Alex Galmeanu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin copii Fetita Studii copii

Articole recomandate

Citeste si despre