Andreea Marin, mesaj coplesitor despre parintii ei: ”Radacinile mele. Gand bun catre cer”

/ / Modificat: 2024-05-23
Andreea Marin, mesaj coplesitor despre parintii ei: ”Radacinile mele. Gand bun catre cer”

 

Andreea Marin poate spune ca este o femeie implinita atat in cariera, cat si in viata personala. Cu toate acestea, vedeta ascunde o mare durere, pentru ca nu ii mai are aproape pe parintii ei.

Omagiul adus de Andreea Marin mamei sale

Andreea Marin ascunde o poveste de viata intensa, insa toate experientele de care a avut parte au transformat-o in femeia puternica de astazi. Vedeta era doar un copil cand si-a pierdut mama, intr-un tragic accident de circulatie. Intreaga familie se afla la mare, in vacanta, iar masina lor a fost izbita de un autobuz, intr-o zi ploioasa. Mama vedetei a murit pe loc, sub ochii ei, iar tatal sau a fost ranit. 

In ziua in care mama ei ar fi implinit varsta de 75 de ani, Andreea Marin i-a adus un omagiu si a transmis un mesaj de suflet, pe retelele de socializare. Vedeta a publicat si cateva fotografii din arhiva personala, cu ea si cu parintii ei, si a scris in dreptul lor:

”Azi, mama mea frumoasa si buna ar fi implinit 75 de ani, de n-ar fi devenit inger la numai 36… E mereu tanara in amintirea mea, motivatia mea puternica in tot ce am facut in viata mea matura, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunatate si naturalete, recunostinta mea se indreapta mereu catre cer, cu multumiri ca legatura noastra atat de profunda a insemnat o pretioasa mostenire pentru inima si devenirea mea. Tata, cu cativa ani mai mare doar, mi-a fost stalp de sprijin si putere si dragoste de viata. Radacinile mele. Gand bun catre cer”

In 2016 si-a pierdut si tatal

Dupa moartea mamei, Andreea Marin si sora ei au ramas in grija tatalui lor, care le-a crescut cum a stiut mai bine. In anul 2016, avea sa se stinga si el, in urma unui infarct. Vedeta a ales sa isi omagieze mama botezandu-si fiica cu numele ei. Fata Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. poarta numele Violeta, asa cum o chema si pe bunica sa din partea mamei. 

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea Marin

Articole recomandate

Citeste si despre