Andreea Marin, mandra de fiica ei! Violeta a fost premiata pentru actiunile sale de voluntariat

/ / Modificat: 2023-10-31
Andreea Marin, mandra de fiica ei! Violeta a fost premiata pentru actiunile sale de voluntariat

Andreea Marin este mandra de fiica ei, Violeta, care a fost premiata recent la o gala, pentru realizarile sale. Recent, cele doua au participat la Gala Performantei si a Excelentei 2023, unde au primit premii, fiecare in parte, pentru reusitele proprii.

Potrivit VIVA!, Violeta este voluntar la un centru pentru tineri, mai exact la Teen Challenge, o organizatie care se ocupa de tinerii ce cad prada viciilor precum drogurile. Cu toate acestea, adolescenta in varsta de 16 ani spune ca nu face ceea ce face pentru a fi premiata, ci pentru ca vrea ca lumea in care traieste sa fie mai buna:

„Nu pentru asta fac ceea ce fac. E frumos sa fii recunoscut, desi pentru mine este o norma, un standard personal pe care mi-l impun in fiecare dimineata cand ma trezesc si vreau sa fac o schimbare, vreau sa fac ceva mai bine. Vreau o lume mai frumoasa. Eu vad ca lumea care se orienteaza, ei vad ceea ce trebuie facut si mi se alatura sa facem impreuna”, a declarat Violeta pentru VIVA!.

Andreea Marin este mandra de felul in care fiica ei priveste viata si marturiseste ca se bucura mereu pentru succesele fiicei sale, chiar si pentru cele mici.

„Nu ai cum sa nu fii implinit atunci cand copilul tau are chiar si o mica realizare. Chiar si cand face un pas, inima noastra tresare. Prin copil te simti implinit”, a declarat Andreea Marin.

Cele doua stralucit pe covorul rosu al Galei Performantei si a Excelentei 2023. Andreea Marin si Violeta au purtat tinute create special pentru ele de Eli Laslean. Adolescenta a marturisit ca are o relatie extraordinara cu mama sa si ca sunt ca doua surori:

„Suntem ca doua surori”, spune Violeta. „Da. Suntem ca doua surori, in multe experiente pe care le traim impreuna”, a afirmat si Andreea Marin.

  • Surse: viva.ro, tvmania.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea Marin Andreea marin si fiica sa

Articole recomandate

Citeste si despre