Andreea Esca nu si-a tinut copiii in puf. I-a invatat de mici cum sa faca bani: Alexia a lucrat la o cafenea in perioada liceului

/ / Modificat: 2023-11-08
Andreea Esca nu si-a tinut copiii in puf. I-a invatat de mici cum sa faca bani: Alexia a lucrat la o cafenea in perioada liceului

Desi ar fi putut sa ii rasfete la maximum, Andreea Esca nu si-a tinut copiii in puf si nu le-a oferit totul pe tava. Prezentatoarea TV i-a responsabilizat pe cei doi copii ai sai, Alexia si Aris, de la o varsta frageda si le-a explicat ca banii nu se fac usor. 

Tocmai din acest motiv, vedeta i-a indemnat pe cei doi sa fie cat mai responsabili mai ales in plan financiar. Astfel ca Alexia a lucrat inca din perioada liceului la o cafenea din Bucuresti, unde era platita pe ora. Asa isi castiga banii de buzunar. 

„Mama mereu a vrut sa ne invete cum sa castigam bani, sa stim ce inseamna asta. Eu am lucrat o luna de zile in weekenduri la o cafenea, lucram part time, aveam un salariu si atunci mi-am dat seama. Stateam acolo pana faceam 80 de lei, trebuia sa interactionezi cu oamenii, mi se pare o experienta buna, mai ales pentru un copil”, a povestit Alexia la podcastul Giuliei Anghelescu.

Aris merge la targuri si face cafele 

Aris, fiul cel mic al Andreei Esca, a plecat la Barcelona pentru a studia. Spre deosebire de sora lui care si-a dorit sa fie in lumina reflectoarelor, fiul Andreei a preferat sa duca o viata cat mai discreta. Intre timp, el a pus si bazele unei mici afaceri. El participa la toate targurile organizate de parintii sai si vinde cafele. 

„Eu inca sunt la Universitate, inca nu am terminat studiile. Am trei ani si jumatate. Jumatate de an fac studiile online, pentru ca daca ai ceva treaba la munca… poti sa stai sa faci online. Dupa ce termin treaba aici o sa ma intorc sa continui studiile acolo. „La «Half is free» vine foarte multa lume si vedeam ca toti spuneau ca acolo cea mai buna e cafeaua. I-am intrebat pe parintii mei daca pot sa imi fac un stand de care sa ma ocup eu.

De fiecare data cand e «Half is free» sau alte targuri de-ale lor, eu ma ocup de cafea si patiserie. Eu fac cafeaua si mai am oameni care ma ajuta. Nu e mare business, dar e misto ca vorbesti cu oameni. Imi place sa bat bonuri”, a povestit Aris la podcastul „Badassmom”.

  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete copii Viata Stil de viata

Articole recomandate

Citeste si despre