Andreea Esca, mesajul momentului, chiar de ziua fiicei sale: "Ce minune mai mare decat sa cresti in tine un alt om?"

/ / Modificat: 2023-08-31
Andreea Esca, mesajul momentului, chiar de ziua fiicei sale:

Andreea Esca tocmai a implinit 51 de ani pe 29 august. Este cunoscuta de toata Romania, are o cariera impresionanta si o familie superba. Acum a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare, in care povesteste tuturor cum a reactionat cand a aflat ca era insarcinata.

Deloc intamplator, detaliile din viata sa privata au venit de ziua fiicei sale, Alexia Eram, nascuta pe 31 august. Nasterea ei a fost un cadou putin intarziat pentru Andreea Esca acum 23 de ani, insa, spune vedeta Pro TV, unul dintre cele mai bune lucruri din viata ei.

"Cand am aflat ca sunt insarcinata, acum 23 de ani :), strigam pe strada de fericire, la propriu, povesteam oricui despre aparitia ta si ma simteam mai puternica decat niciodata! Ce minune mai mare decat sa cresti in tine un alt om? Ii multumesc lui Dumnezeu, in fiecare zi de atunci, pentru ca m-a ales pe mine sa fiu mama ta, Alexia mea superba, vesela, buna, nebuna, desteapta, amuzanta, enervanta, tocilara, sportiva, workaholica, cicalitoare, perfectionista, timida, prietenoasa, party animal, cu cel mai mare suflet si cea mai mare inima. Te iubeste mama", este mesajul emotionant postat de Andreea Esca.

Andreea Esca este casatorita din 2000 cu Alexandre Eram, iar in afara de Alexia cei doi mai au un fiu, Aris, in varsta de 20 de ani.

Cei doi frati au participat recent la America Express, show de supravietuire difuzat de Antena 1, postul concurent al celui pentru care lucreaza Andreea Esca si a carui imagine este, inca de la infiintare.

Alexia Eram isi sarbatoreste ziua de nastere departe de familia sa, fiind plecata in vacanta cu iubitul ei, Mario Fresh.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre