Andreea Balan, speriata ca va pierde custodia exclusiva a fetitelor sale

/ / Modificat: 2020-07-09
Andreea Balan, speriata ca va pierde custodia exclusiva a fetitelor sale

Andreea Balan a trecut prin momente grele in ultimul an. Dupa ce a fost la un pas de moarte in timpul cele de-a doua nasteri, Andreea s-a despartit si de sotul sau, George Burcea. 

Divortul urmeaza sa se pronunte in urmatoarea perioada, iar Andreea a cerut in instanta custodia exclusiva a celor doua fetite pe care le are impreuna cu actorul, dupa ce acesta a fost prins drogat la volan. 

Are un nou iubit si se teme ca va pierde custodia exclusiva 

Desi nu a trecut mult timp de la despartirea de George Burcea, artista s-a afisat weekendul trecut cu noua sa cucerire. Traieste de cateva saptamani o noua poveste de dragoste alaturi de Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint de la TVR. Este fericita ca si-a gasit linistea pe plan sentimental, insa, potrivit apropiatilor, Andreea se teme ca nu va mai obtine custodia exclusiva a fetitelor dupa ce s-a aflat ca este implicata intr-o noua relatie. 

"Andreea este extrem de nervoasa pentru ca s-a aflat de Tiberiu. S-a straduit mult sa-l ascunda, inclusiv la mare, de aia si-a cumparat o sapca… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George impotriva ei. Ea vrea custodia exclusiva a fetițelor si se gandeste ca imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces impotriva ei. Ea si George s-au certat foarte rau, iar el va folosi, probabil, toate armele in proces…”, a declarat pentru ciao.ro o sursa apropiata cuplului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre