Andreea Balan, primele declaratii dupa ce a iesit din spital: "Imi facusem testamentul"

/ / Modificat: 2020-11-13
Andreea Balan, primele declaratii dupa ce a iesit din spital:

Andreea Balan a trecut din nou prin momente grele. A fost internata timp de 6 zile dupa ce a acuzat dureri puternice in zona abdominala. A fost externata duminica, 8 noiembrie. Invitata in cadrul unei emisiuni TV de la Antena 1, Andreea Balan a povestit despre clipele grele prin care a trecut. 

"A fost un abces abdominal de 6 centimetri. Eu de o luna aveam dureri. Cred ca de la mancare am facut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au facut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut ca e tot de la balonare. Luni seara aveam dureri foarte mari, apasa pe toate organele, mai ales pe colon.

Mi-a luat sange pe loc, aveam o infectie foarte mare, fara sa se știe unde. Iar nu s-a vazut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a vazut acest abces. M-au internat pe loc. Daca ma intorceam acasa riscam sa se sparga și sa fac septicemie. M-au programat la operatie a doua zi. Am avut un noroc maxim.

Ma speriasem deja, am dat mesaje la toti cei dragi, imi facusem testamentul vocal.Nu era sala de operatii gata și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infectia s-a redus foarte repede. Acum trebuie sa tin un regim strict. Trebuie sa am grija ce mananc", a mai spus cantareata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre