Andreea Balan iubeste din nou! Cine este barbatul cu care a fost surprinsa sarutandu-se la mare

/ / Modificat: 2020-07-07
Andreea Balan iubeste din nou! Cine este barbatul cu care a fost surprinsa sarutandu-se la mare

Andreea Balan pare ca isi revine dupa despartirea de tatal fetitelor sale, George Burcea! Artista a fost surprinsa la mare, in Vama Veche, in tandreturi cu un nou barbat! Cantareata s-a sarutat patimas cu acesta si nu s-a ascuns deloc de ochii lumii. 

Andreea a trecut peste suferinta si iubeste din nou! Este intr-o relatie cu fratele unei prezentatoare TV. Potrivit imaginilor surprinse de reporterii de la cancan.ro, Andreea Balan este indragostita de Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. 

Cei doi au petrecut clipe memorabile la mare, fara sa le pese ca sunt vazuti. S-au sarutat, s-au imbratisat si s-au plimbat de mana ca doi indragostiti. 

andreea balan

Cei doi formeaza un cuplu de aproximativ trei saptamani, potrivit apropiatilor. Tanarul este manager de vanzari la “Bang&Olufsen”, o companie daneza de lux care proiecteaza si produce aparate audio, televizoare si telefoane.

Andreea Balan s-ar fi indragostit nebuneste de Tiberiu Argint. In plus, potrivit sursei citate, artista le-ar fi prezentat tanarului pe cele doua fetite pe care le are cu George Burcea. Cei doi au reusit sa isi ascunda relatia, iar Andreea l-ar fi vizitat destul de des pe noul iubit, insa de fiecare data a purtat o peruca pentru a nu fi recunoscuta. 

Desi este in plin divort cu George Burcea, Andreea Balan pare mai fericita ca oricand. Cei doi s-au despartit in urma cu mai multe luni, iar intre ei nu pare sa mai existe cale de impacare. De altfel, artista a si depus actele de divort si ar vrea custodia exclusiva a celor doua fetite pe care le are impreuna cu actorul.

Sursa: cancan.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre