Andreea Antonescu s-a despartit de tatal fetitei ei. In grija cui ramane micuta

/ / Modificat: 2023-03-13
Andreea Antonescu s-a despartit de tatal fetitei ei. In grija cui ramane micuta

In urma cu scurt timp, Andreea Antonescu vorbea despre botezul fetitei sale si despre planurile de viitor pe care le avea alaturi de tatal micutei. In weekend insa, vedeta a anuntat ca a pus capat relatiei cu Victor Vranceanu, la mai putin de 3 luni de cand au devenit parinti. Andreea a vrut ca fanii sa afle de ea ea vestea si a transmis un mesaj prin intermediul retelelor de socializare.

Cantareata nu a dat prea multe detalii, insa a transmis ca motivul care a dus la despartire are legatura cu nepotrivirea dintre ea si tatal fetitei. De asemenea, jumatatea trupei Andre a transmis ca ea si fostul iubit vor face eforturi comune pentru cresterea micutei.

„Dragii mei, vreau sa aflati de la mine ca relatia pe care am avut-o cu Victor s-a incheiat! Despartirea nu are ca si cauza subiecte care sa tina prima pagina, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amandoi ce e mai bun pentru cresterea bebelinei! Va multumesc anticipat pentru faptul ca imi respectati alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a transmis artista.

Cu putin timp inainte de a anunta despartirea, artista a transmis un mesaj enigmatic, tot prin intermediul retelelor sociale. Andreea Antonescu a scris pe Instagram: „Mai bine singura decat inconjurata de oameni carora nu le pasa”. Dupa anuntul despartirii, multi s-au gandit ca mesajul ii era adresat chiar fostului ei iubit.

Andreea Antonescu a povestit, intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp, cum l-a cunoscut pe tatal fetitei sale. Victor Vranceanu a contactat-o in pandemie pentru a o invita la emisiunea online pe care el o modera. Artista a marturisit ca nu s-a gandit nicio clipa, atunci, ca vor ajunge sa formeze un cuplu si nici macar nu s-a interesat daca el este singur sau are pe cineva. Lucrurile s-au legat de la sine, iar in august anul trecut, cei doi anuntau ca urmeaza sa devina parinti. Fetita lor a venit pe lume in luna decembrie, iar la inceputul verii urmeaza sa aiba loc botezul.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea antonescu divort Femei celebre Mamici celebre Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre