"Andreea a plans prin casa!" Cel mai emotionant moment din timpul sarcinii sotiei lui Cabral

/ / Modificat: 2018-11-04

Cabral (41 de ani) si sotia sa Andreea Ibacka (33 de ani) traiesc cele mai frumoase momente din viata lor. Cei doi vor deveni parinti de fetita, la sfarsitul lunii noiembrie, astfel ca emotiile i-au acaparat deja.

Dincolo de discutiile legate de numele pe care-l va avea micuta, "botezata" momentan Petunia, Cabral a dezvaluit care a fost cel mai emotionant moment din timpul sarcinii Andreei. 

"Am fost emotionati pe rand! Andreea a plans prin casa cand a simtit-o pentru prima oară pe "Petunia" ca misca", a spus vedeta tv pentru revista "Unica."

Cabral a dezvaluit cine i-a propus cel mai interesant nume pentru viitoarea fetita

Legat de numele pe care-l va purta fetita, Cabral a mai spus ca un rol extrem de important in luarea deciziei finale i-a apartinut chiar primei fiice a vedetei tv, Inoke, rezultata din casnicia cu Luana Mitran.
"Pe mine m-a luat cu emotii cand am vorbit cu prima mea fiică, Inoke si care mi-a dat o propunere de nume care va fi si adoptata! E foarte bună. Conteaza ca suntem aproape de varianta finala pentru alegerea unui nume. Nu vrem ceva complicat, dar simteam ca nimic nu se potrivește", a mai spus Crabral.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Andreea ibaka Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre