Anca Serea, data in judecata de scoala privata la care invata copiii sai. Ce datorii are?

/ / Modificat: 2021-01-28
Anca Serea, data in judecata de scoala privata la care invata copiii sai. Ce datorii are?

Anca Serea a fost data in judecata de scoala privata la care invata trei dintre copiii sai. Vedeta are datorii, iar instanta a decis ca trebuie sa le plateasca in maxim 30 de zile. Scoala unde Anca Serea si Adi Sina au ales sa isi trimita copiii percepe un cost de 3.000 de euro pe an pentru fiecare copil. 

Anca Serea, titulara contractului, a platit insa doar prima rata, iar acum scoala a dat-o in judecata.Luni, 25 ianuarie 2021, la Judecatoria Cornetu, magistratii au decis ca Anca Serea este buna de plata. Ea are 30 de zile la dispozitie pentru a plati o restanta de 2136 euro (echivalentul a trei din cele 4 rate pe care le avea de plata pentru anul scolar 2017-2018).

La aceasta suma se adauga insa si penalizari de 0,2% pe zi, conform contractului, astfel incat suma totala de plata a ajuns la peste 3.500 euro, potrivit wowbiz.ro.Acesta este al doilea proces pe care vedeta il pierde.

Anul trecut, in toamna, Anca Serea a primit o decizie asemanatoare din partea Judecatoriei Sectorului 4, doar ca atunci magistratii au decis ca aceasta are de platit peste 3.600 euro.Nu se stie motivul exact pentru care vedeta a refuzat sa mai plateasca aceste sume, mai ales ca a dat asigurari ca nu are probleme cu banii. Mai mult, s-a laudat ca a achizitionat recent un apartament pentru fiul sau cel mare. 

„Asa de prost ne merge ca tocmai am cumparat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, in curand, acum in martie, si l-am luat. Fie o sa-l inchiriez sau daca el isi doreste sa se mute, o sa-l lasam sa se mute, sa vedem', a spus Anca Serea intr-un interviu atunci cand a fost rugata sa comenteze despre problemele cu care s-a confruntat in timpul pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre