Anca Serea are o silueta de invidiat dupa sase nasteri! Care este secretul vedetei

/ / Modificat: 2021-12-02
Anca Serea are o silueta de invidiat dupa sase nasteri! Care este secretul vedetei

Indragita prezentatoare tv Anca Serea, in varsta de 40 de ani, este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Aceasta uimeste la fiecare aparitie cu silueta ei perfecta, in ciuda faptului ca a fost insarcinata de 6 ori pana acum.

Vedeta a trecut prin sase sarcini si, in ciuda acestui lucru, are o silueta de invidiat si un corp bine tonifiat. Nu este de mirare ca impresioneaza cu look-ul ei oriunde isi face aparitia. 

Ce mananca, de fapt, Anca Serea

Indiferent de tinuta pe care o alege este imposibil sa-i gasesti vreun cusur. Nu este de mirare ca multa lume s-a intrebat care este secretul siluetei vedetei.

“Mananc ca tot omul lucruri absolut normale. Am in meniu si cartofi sau fasole, dar si lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mananc foarte des. Poate nu va vine sa credeti, dar consum lamai in cantitati industriale. Fie ca aleg sa le storc sau sa le mananc cu tot cu coaja sau sa le pun in apa calda, lamaile nu-mi lipsesc zi de zi!”, a spus Anca Serea, potrivit ciao.ro.

In plus, Anca Serea merge regulat la sala pentru a face miscare. A facut miscare inclusiv in timpul sarcinilor.

Prin urmare, nu este de mirare ca Anca Serea are o slieta de invidiat. In spatele acesteia se afla multa munca, dar si o dieta echilibrata in care, chiar daca mananca orice, nu face excese. 

Foto: tacataca.prosport.ro

Articole recomandate

Citeste si despre